Lease this WebApp and get rid of the ads.

macam mna mhu jdi skinhaedboy nazi, Thu Sep 29 13:54
oi oi bro mcm mna mhu msuk skinhead bleh tlong kh bro



apa maksud kepala botakW A N OIOI, Sun Jun 5 13:41
sega saga oioi bro aku ni bru jh msuk skin aku mhu tnya apa mksud kepala botak bro........TLNG YAAAA



Asal pepek masyam nipepek, Mon May 23 23:36
PEPEK BAU MASYAM BOI



Budaya Skinhead seri skingirl, Sun Mar 20 20:20
Siga Saga Oi 😂



No SubjectSkinhead 4 Life !!!, Sun Nov 29 08:38
nak tanya sikit ni, apa maksud sega saga sega saga ? maaf, newbie bertya . haha



kiaizat, Wed Apr 22, 2015 11:41
siga saga test jdi oi



No Subjectapol, Mon Jan 26, 2015 13:14
hello I'm new in skinhead.. boleh tak bagi tau Kat mane selalu korang lepak? bosan kalau takde yang sekepale laa.. post temp at lepak sikit



No Subjectrey, Mon Feb 10, 2014 04:00
aq nk join skin...adw sesiapa nk bantu



not every skins are naziAggro, Tue Nov 19, 2013 14:16
oi! oi! oi! sape ade yg nk jual buku lima?



nak joint skinheadayien , Fri Nov 15, 2013 00:29
saya nak joint skinhead boleh sbap saya suka budaya skinhead. Siga saga oioioi ;-);-);-);-);-)



Maksud siga sagaSham Oi Oi, Wed Sep 25, 2013 22:26
Boleh aq tau x apa maksug SIGA SAGA ?



No SubjectAnonymous, Fri May 4, 2012 18:43
siga saga oi oi tu org australia salu pakai da....



skin nazikechcik`skin, Thu Dec 15, 2011 15:43
nk tau Apew knowlege punk



setia kawanNapieySkins, Sun Aug 14, 2011 09:54
Berperang ibaratnya mainan,Bergadoh ibaratnya judi,Boots and Braces kita juangkan,Bangsa SKINS KITA NAIK KAN,Berentap nyawa kita berani,Skinhead Tetap Dihati!!oi!



salam kenalanaleadskin8 ( Nsc ), Tue Nov 9, 2010 11:31
hahaha... skinhead x mau pupus.. sebab saya skinhead juga.. sudah kahwin anak dua.. saya working class skinhead.. saya bangga jadi skihead malaysia.. insyaALLAH ada rezeki saya nak buat demo saya suka lago Street Oi!/Ska skinhead history terlalu luas dan banyak saya ingin melakar sejarah skinhead di tanahair saya... more



  • skinhead 4 lifeawangku mohd nazri, Mon May 3, 2010 22:32
    sigasaga???sigasaga???skinhead sharp 4 life.apa khabar semua?



    luv ACABcham, Tue Jan 13, 2009 16:00
    .......skinhead 4 life.....



    No Subjectkrollskin, Tue Dec 23, 2008 15:14
    wa bkn dak skinhead tp gua suka lagu2 yg ada dlm EP,LP ACAB...lagu lu org..buat gua layan....teruskan cipta lagu yg bermutu...adiosssssss...lu all updatekan lah web site lu album baru bila



    No Subjectkrollskin, Tue Dec 23, 2008 15:11
    wa bkn dak skinhead tp gua suka lagu2 yg ada dlm EP,LP ACAB...lagu lu org..buat gua layan....teruskan cipta lagu yg bermutu...adiosssssss



    oooooooiiiiii!!!!apek hooligan, Tue Oct 7, 2008 16:41
    ooooooiiiiiiii......buuuuuuudddddduuuuuuuuiiiiiihhhhhhhh...gi mampus r aku peduli pe,kita wt dia bkn dia wt kita...janji siga saga...steady n stiil cheers..oi oi oi.buto pak ang..hahahhahh



    Klik di sini untuk menerima topik perbualan terkini.

    Admin