UMNO PETUALANG BANGSA

FORUM GERAK REFORMASI

Lease this WebApp and get rid of the ads.

jangan lupa aljuburi liwat saiful Anonymous, Mon Sep 18 7:44pm
liwat Saiful jubur dia koyak

UMNO baruAHatuk, Sun Aug 13 1:15am
ha ha ha ..... maseh senang dapat dedak ..... Trus trusan bayar GST...minyak naik...kos hidup makin tinngi...dan moo-layu semua gembira bodoh...kerna RM yang ada PINK diamond pun hidup resah gelisah.....Najib...haiiizzzz cepat2 lah berubah kearah yg lebeh baik. UMNO baruAH.....gagal merubah nasinb anak bangsa selepas... more

  • ganja nak la aku beliAnonymous, Fri Aug 11 6:13pm
    hisap ganja sama la kesan dia high je

    Najib better PM then aljuburiAnonymous, Wed Jul 19 6:16pm
    proven Najib better PM then aljuburi nak cakap apa lagi, aljuburi meliwat je apa lagi yang dia boleh selain meliwat, mangsa dia melayu pulak tu,

  • cai...ramainya cai makan dedak di fgrbertaubatlah wey, Mon Jul 10 7:22pm
    Kerja kuat sungguh pecacai jibby do bulan Ramadhan & Syawal pun terus fitnah & lucah . Kesiaaan cai takda cara lain cari makan.

  • jangan lupa aljuburi liwat saifulAnonymous, Fri Jul 7 3:32pm
    apa pulak nak bebaskan piliwat Mahathir cepat lupa mintak nenas aljuburi pulak,

  • Petaling Jaya Utara MP reminds Attorney-General Apandi Ali that when Swiss AG requested assistance, none was forthcoming.

  • Leads On The Miranda Kerr Pay-Back Of Jho Low's 1MDB-Funded Diamonds

  • makan panadol lagi baikpanadol, Thu Jun 1 6:30pm
    pebipu makan panadol lagi baik

  • Tidak kesampaian apabila Mukhriz disingkir oleh UMNO dan Pakatan Harapan.

  • Celaka punya Mahathir (nm)Anti TKT, Tue May 23 12:33am

    Dr M as prime ministerial candidateAnonymous, Sat May 13 11:52pm
    what do you think

  • Celaka punya Mahathir (nm)Anti TKT, Thu May 11 12:19am

    Semua orang tak tahu . . . Anti Tun Kepala Taik, Fri May 5 1:50am
    Perancangan jahat celaka Mahathir untuk menguasai Malaysia sekali lagi . . . Celaka punya Mahathir. Lim Guan Eng, Mat Sabu dan Mahyudin Yassin itu semua akan disingkirkan secara halus sehinggalah Boboi Botaknya diangkat menjadi Presiden. Celaka punya Mahathir. Kejayaan Malaysia yg dibuatnya adalah hipokrit. Mahathir... more

    Celaka punya MahathirAnti TKT, Wed Apr 12 12:23am
    Dengki dengan semua PM.

  • Celaka punya Mahathir (nm)Anti TKT, Sun Apr 2 1:27pm

  • Speaker tolak usul pembebasan AnwarAnonymous, Sat Apr 1 8:06pm
    Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar, bagi membahaskan isu penahanan saudara Anwar Ibrahim

  • Sombong tak mahu tegur bila berjumpaAnti TKT, Tue Mar 28 7:04pm
    Kata pandai sangat tapi tak tegur.. celaka punya Mahathir.

  • Celaka punya MahathirlAnti TKT, Sat Mar 25 12:53am
    Kali ini tipu muslihat pariah dari Kerala tidak menjadi bahkan akan diludah oleh sebahagian rakyat. Kau lihat sendiri kemusnahan yang kau lakukan. 70 keturunanmu keturunan pariah mungkin senang lenang tetapi rakyat tetap kenang kedurjanaanmu.Celaka punya Mahathir.

  • Celaka punya Mahathir (nm)Anti TKT, Thu Mar 2 8:33pm

  • Forum Gerak Reformasi, sejak 1998