Lease this WebApp and get rid of the ads.
Valentino
Yksi monista kokemuksistani:
Sun Apr 22, 2007 10:33
88.114.71.123 (XFF: 10.164.78.254)

Olin kuoron kanssa esiintymismatkalla Tsekeissä kun huomasin, että olin ottanut vain yhden kamman mukaani ja sekin katosi ensimmäisessä hotellissa yöpyessämme. Hain sitä "koirien ja kissojen kanssa" mutta tuloksetta, uskoin sen pudonneen kun etsin taskustani jotain tavaraa. Onneksi kämppikseltäni sain lainaksi uuden kamman.
Siirtyessämme Slovakian puolelle n. 4 pvä:n kuluttua. Ja sitten tapahtui....!Kello oli siinä keskiyön puolella kun siirryin kämppääni täyttämään sisääntulokaavaketta, joka piti toimittaa hotellin respaan.
Täytin kaavakkeeen pienellä yöpöydällä, jossa oli ennestään kaavake,kynä,lompakkoni ja pieni vesilasi. Käännyin hetkeksi sivuttain pöydästä ja avasin TV:n katselin sitä aikani ja kun käännyin takaisin yöpöytäni puoleen, oli Tsekeissä kadonnut sininen kampani kauniisti siinä pienellä yöpöydälläni. Sanoin: "ilmestyit sitten mistä "hel.......! tahansa, niin kiitos kuitenkin". Tämä oli yksi monista asioista joita minulle on sattunut. Tämä oli jollain lailla mitätön juttu, enkä tiedä tämän tarkoitusta. Ehkäpä se joskus minulle avautuu.

    • SelitysMustapukuinen mies, Tue Jun 5 11:38
      Kyseessä on kansainvälinen kampasalaliitto, jonka uhriksi olet joutunut.
  • Click here to receive daily updates