Lease this WebApp and get rid of the ads.
Lähettäjä
Re: Ensimmäinen ja toinen kadotuksen maailma.
Sun Oct 14, 2007 12:44
85.157.151.225 (XFF: 10.164.78.254)

Mikäli kaikki tieto vapauttetaisiin ihmisen historiasta, päämäärästä, sekä todellisuudesta ja ympäröivistä maailmoista, saisi tuo tiedon purku aikaan demonitasojen vähenemisen. Tulevaisuuden tuhot, mikäli tulevat aikaansaavat ihmistä helpottavia seikkoja.

Tuossa jotakin vähästä, ihminen tietää vähästäkin vähän ja yrittää valjastaa vähää, jolloin syntyy aikaa, joka on ennakoitavissa, toisin kuin pitäisi olla tuntematon. Nimet ja numerot ovat saatanasta, koska ihmiselläkin on menneisyys, joka on vain salattu, että olisi helpommin hallittavissa.

Demonit hallisevat ihmistä ajatusten tasolla ja ihmiselläkin on tiedossaan keinoja jotka vaikuttavat suuriin laumoihin mielen ohjauksen tavoin häiritsevin laittein, näemmä jonkinlaista sodankäyntiä. Demonit suojaavat kaupunkejaan ulkopuolisilta, tai ovat eristetty kaupunkeihinsa ja alueilleen kaasun avulla, josta näenmä ainakin formaldehyde voisi olla yksi osa, tai ainakin haju.

Näenmä myös Anilaksi nimetty kaasu ja viitauksella kaasu, jonka jumalat ihmisen keskuuteen langettivat, että ihminen näkisi vain lähelle ovat tunnettuja kirjallisuudestakin, kun asiasta tietää ja formaldehyde on myös mainittu hajuksi tai altistukseksi usein, kun viittattu tuntemattomiin lentäviin esineisiin.

Ei pidä ottaa toisten kirjoittamaa oppina, edes tarinana, ellei ole mitään vastaavaa kerrottavanaan.

  • Re: Ensimmäinen ja toinen kadotuksen maailma.Lähettäjä, Sun Oct 14 12:07
    Näemmä myös mahdollista, etteivät laittee joista mainittu ole kovin kehittyneitä, vaan toimivat pitkälti demonisoituneiden omien energiakenttien kautta. Tuo materian magnetismi, joka voimmistuu... more
    • Re: Ensimmäinen ja toinen kadotuksen maailma. — Lähettäjä, Sun Oct 14 12:44
Click here to receive daily updates