Lease this WebApp and get rid of the ads.
Lähettäjä
Re: Samasta aiheesta.
Sun Oct 14, 2007 19:11
85.157.151.225 (XFF: 10.164.78.254)

Satuin törmäämään tälläiseen amerikkalaiseen järjestöön kirjallisuudesta, kuin Illuminists, huomasin paljon yhteläisyyksiä päättömälle yhteisölle, johon olen törmännyt.

Illuminists firmly believe in controlling people through finances.

-varallisuus ovat uhittelulla saatu jäädytettyä, väittävät, ettei kela maksa entiseen tapaan, sanottu myös, ettei ole nimeä, eikä sosiaaliturvanumeroa enään olemassa.

People who are not Illuminists or who are not sympathetic to their cause, will resist.

-torjutaa on saanut ympäriltä olevilta ihmisiltä. Ihmiset on saatu pelkäämään, tai jokin kohtelee ihmisiä kaltoin, tai pelotellut, tai ihmiset ovat aina salanneet jotakin, edelleenkään kertomatta mitä ja olemalla vain itse olemassa.

Many mind control victims will also be called into duty with preset command codes.

-todella monipuolisesti houkuteltu, mielistelty, järjestön jäseniä, jäsenien historiaa ja taustoja yritetty esittää, hyvin erikoisella tavalla. tiedän ei kannata edes vilasta. yritetty aivopestä todella perusteellisesti, verukkeella, että aivot ovat mädäntyneet. Ajatustoimintaa häiritty perusteellisesti. Esitetty monta erilaista veruketarinaa, yritetty pakottaa valintoihin, vaikka tiedetty, että valintansa on jo tehnyt ja ettei kykene ylirasitettuna ja yliväsyneenä valintoja tekemään. Luetettu ylipitkiä lauseita, joiden kautta kerrottu tarinaa, jonka tarkoituksena ollut saada vakaasti vakuuttumaan, kuitenkin jälkikäteen tarinaa ja sisältöä muutettu aina, kun on paremmin ollut uskottava mielelle, eli mikäli on ajatellut, että ulkona sataa lunta, niin on todettu, että niinhän sataakin. Kun on käynyt ulkona, niin saanut todeta, että maahan ei ole ainuttakaan hiutaletta satanut ja tuota rataa, vaihtoehtoisesti ajatukset ovat estelty pitkälti, ettei mistään ole tullut juuri mitään. Ei ole kerrottu todellisia syitä, vaan vakuutellen yhtä ja toista. Eikä tarinoijien taustaa ole selvitetty, tai syytä tarinoijien syytä tarinoinnilleen, välillä on kuulemma kyse aivojen voimistelusta, välillä vamman hoidosta, välillä täydellisen ajattelemattomuuden tavoittelusta, ettei ihmismieli järkyty koska kuulemma on kyse telepatiasta jne ja on yritetty arvuuttaa kaikki kerrottu. Aivopesua ja tuntemattomana pysyneiden ohjelmointia aivoille, jota ei ole kyennyt estämään, lupaa kysymättä, samalla kaavalla usean viikon ajan.

The Illuminati firmly believes that it can easily overcome the other 99% of the population, most of whom are untrained, or poorly trained, such as "weekend hunters.

-lähipaikan trukkikuskit sanoneet "aja tuon päälle", paikalliset tietyömiehet huudelleet "että pitäisi käyttäytä paremmin" ja hetekeä myöhemmin ilmestyneet paikalliseen liikkeeseen ja sanoneet "tuo pitää ampua". Kuljettivat kivääriä autossaan, mahdollisesti jäivät ostamaan luoteja.
Yhtenä aamuna metsästäjiä oli liikkeellä iso ryhmä koirineen ja jäivät seuranneet ulkoilua sadan metrin päästä. yrittävät esittäytyä tuntemattomina jollakkin tekoasiallaan. välillä ulkomaisia opiskelijoita, välillä turhilla asioilla tekemässä vaihtokauppaa.

A true "one world economy", creating the longed for "one world order", will become reality."

We will focus their attention toward money and material goods so they many never connect with their inner self.

-raha ollut harhaa ja on ihmisille harhaa. kulkevat vapaasti maiden välillä lentoteitse, junilla. junaasemilla ja lentokentillä havaittu, kaupunkien kaduilla, myös poliittisessa elämässä mahdollisesti.

If the "turncoat messenger" is high-level, high-profile or extremely dangerous to the Illuminati cause, kill them and make it look like an accident or a death from natural causes.

-viety alunperin salaiseen paikkaan, jo useaan kertaan uhattu, että onnettomuus tulee, tai salama iskee, ajatettu joukkokulkuvälineillä ympäri kortteleita ja maanalaisia, yllytetty käyttämään ajatuksen voimaa esineisiin, asein uhattu onnettomuudesta lääkäreissäkäynnistä mainittu, sanottu, ettei voi olla, kuin täysi tyhjäpää. Useilla ihmismielelle täysin tuntemattomista kidutusmenetelmistä mainittu. Oven takana käyty hakkaamassa. Yritetty järkyttää mieltä lukemattomilla keinoin.

We don't need an alarm, because our internal body clocks wake us up.

-herätetty säännöllisesti samaan aikaa kahdesti yöllä, nukkuminen saatu lähes mahdottomaksi. Mieli täytetty peloilla, ajatukset johdateltu asioihin, jotka eivät aikaisemmin olleet päällimmäisiä, tai olleet lähes olemattomia.

I train the younger ones, because after years and years, I know human anatomy, physiology, and psychology inside out.

-on havaintoja, että anatomia ja tausta tiedetään/yritettään udella ja kaikkea yhteisöllistä käytetään vastaan. Myös kaikenlaisia suhteitä pyritään käyttämään vastaan, annetaan kuva, että porukkaa olisi lahdattu. Asiakirjat eivät kuulemma vastaa todellisuutta, ja syntymätodistuksessakin lukee aivan jotakin muuta, passi kuulemma on mitätöity, unista on tehty tyystin erilaisia ja unien vaikutukset, jopa fyysisiä. Lähes jatkuvia dejavu muistikuvia, joita näemmä tulee välttää.

Group believes they are 'The Chosen Ones. They believe they can become God if they follow the Illuminati agenda.

-mahdollisesti hulluja. Käyttävät toisistaan erilaisia yleisnimityksiä ja jo lapset ovat samalla mentaliteetillä kuin aikuiset, kunnes menevät kouluun, huutelevat tappavansa ja pyörittävät samoja nimityksiä jatkuvasti, tuskin elävät edes lapsuuttaan vaan ovat jonkinlaisen valmiin ohjelmoinnin kautta. Mikäli näillä on esikuvanaan vanhat jumalat, niin täytyy todeta, ettei heidän keinotekoinen maailmansa ole jumalkuvien veroinen, vaan pakotettua mielen ohjausta ja aivopesua.

They must never, ever find out what we have done,...

Their minds will belong to us and they will do as we say. If they refuse we shall find ways to implement mind-altering technology into their lives. We will use fear as our weapon.

-suurempiakin muistikatkoja on, olemattomia selityksiä on annettu, ilman todisteita, mikäli kysynyt mitä tapahtunut, niin sanottu, että satuit tanssimaan, joka varmaankin kuvattukin ja mikäli kysynyt tarkemmin, niin sanottu, ettei ymmärretä. Omaa elämää ja kokemuksia on pyritty käyttämään monin keinoin vastaan ja on huomioitu, kuinka lentokentillä on pyritty kuvaamaan huomaamattomasti kännykällä, sekä juna-, että bussiasemilla videokamerat olleet kohdistettuina ja toimintaa seurattu. Nyttemmin on yritetty pitää heikkona mieleltään jatkuvalla rasituksella ja tarinoinnilla olemattomista. Ilman omaa lupaa tarinointi aloitettu ja yötä päivää.

This covenant must NEVER, EVER be known to exist. It must NEVER, EVER be written or spoken of for if it is,...

-koettavat salata olemassa olonsa, eivät kuitenkaan pärjää.

We will keep their lifespan short and their minds weak while pretending to do the opposite. We will use our knowledge of science and technology in subtle ways so they will never see what is happening.

We will control all aspects of their lives and tell them what to think and how.

-aluksi hölötettiin parista kolmesta viikosta "elinaikaa". On jo ollut kuitenkin parisen kuukautta. Tosin ei mitään elämää.

We will guide them kindly and gently letting them think they are guiding themselves.

We will always hide the divine truth from them, that we are all one. This they must never know!

-yhteisöllisyys puheita suomeksi.

We will take over their land, resources and wealth to exercise total control over them.

-kyllä näitähän löytyy ympäriltä aivan liikaa.

We will deceive them into accepting laws that will steal the little freedom they will have.

-ihminen todellakin saadaan edelleenkin ajattemaan, että on vapaanpi noudattaessaa lakeja. Ei pidä paikkansa.

When they shall rise up against us we will crush them like insects, for they are less than that. They will be helpless to do anything for they will have no weapons.

-edelleen uhittelua. on annettu kuva, että uhrit ovat pilkottavia pienemmiksi, kuin ionit ja että kidutukset ovat todella mielivaltaisia ihmismielelle.

They will never reach the higher realms, for the killing of their own kind will prevent passage to the realm of enlightenment.

-tiedetyillä menetelmillä varmaan pitää paikkansa, koska ihminen todellakin uskoo aina johonkin, jolloin palaa ja tappaa itsensä, koska uskoa todellakin pyritään käyttämään tuon järjestön kautta ihmistä vastaan.

"When all is in place, the reality we will have created for them will own them. This reality will be their prison.

-Tuo järjestö on perkeleestä, tai saatanasta ja olen ilmeisesti törmännyt eurooppalaiseen versioon tuosta järjestöstä, tahtomattani. Formaldehydi eli metanaali haisi nenässä ainakin kolmisen viikkoa. Sama haju löytyy värittömästä kynsilakasta, voi haistaa, kuinka miellyttävä tuoksu. Väittävät että hajukin oli lähtöisin itsestä, vaikka haju oli kaasun muodossa tuossa salaisessa paikassa, myös magneettikuvia, tai vastaavia ottivat päästä ja väittivät että päässä on vamma, kuitenkaan edes kuvia ei näytetty, lisäksi väittävät että aivot ovat mädäntyneet ja että on jo tapatettu, ettei vain itse tiedä missä ja koska.

Järjestö todellakin muistuttaa natsisaksaa jossakin määrin, samanlainen maailmanvalloitus mentaliteetti.

* All metabolites of aspartame (formaldehyde, methanol, diketopiperazine and formic acid) are toxic to the human body and are especially toxic to the brain.

* It should be appreciated that formaldehyde is a powerful carcinogenic agent.

* Soon after American babies are born, they are injected with vaccines that contain heavy metals, formaldehyde, alcohol and other toxic substances.

* Formaldehyde a known cancer causing agent.

 • Re: Samasta aiheesta.Tekijä, Sun Oct 14 14:38
  Näemmä Formaldehyde, tai vastaava saisi aikaan seuraavaa. AIKA -> Formaldehyde tai vastaava sekavuutta aiheuttava kaasu -> AJOITUS. Näemmä tuollaisessa ympäristössä elävät ovat todenneet, että... more
  • Re: Samasta aiheesta. — Lähettäjä, Sun Oct 14 19:11
   • Re: Samasta aiheesta.Lähettäjä, Sun Oct 14 19:36
    Niin ja lisäksi on todettu, että hukutetaan lantalaariin. On myös todettu, että kun "käsittely on suoritettu", niin halvaannun ja aivojen vamma on merkittävä ja jään aika kasviksi. Tälläisillä... more
    • Re: Samasta aiheesta.Lähettäjä Tekijä, Mon Oct 15 12:07
     OtsikkoSanonta kuuluu rehellisyys maan perii, joka tarpeetonta myös, ellei osaa olla. Perintäneisyytenne on kuitenkin tiedon, taidon, osaamisen, kyvyn, kannattavuutenne ja kaiken mahdollisuuksien... more
     • Re: Samasta aiheesta.Tekijä Lähettäjä, Mon Oct 15 15:42
      materialismi, määrä, Sekakieli materialismi materiaalia voidaan käyttää paljon, ettei ihmisenkään ajatuksista löydy enään materialismia käsitteenä. Riittävästi ei ole lähellekkään, mikä on ihmisille... more
Click here to receive daily updates