Lease this WebApp and get rid of the ads.
N83
Kirkan kuolema. Etiäinen?
Fri Jan 18, 2008 17:06
88.113.50.6 (XFF: 10.164.78.254)

Istuskelin eräänä iltana viime talvena kämpälläni lukemassa lehteä, kunnes yhdestä lehdessä mainitusta nimestä (Jirka) alkoi mieleeni tulvia assosiaatioita. Mietin että jos saisin joskus koiran, sen nimeksi voisi tulla Kirka. Melkein samantien iski päähäni ajatus, että itse Kirka kuolee pian.. Olisiko silloin hassua, että koirani nimi olisi Kirka, vai olisiko se kunnianosoitus poismennyttä Kirka Babitzinia kohtaan. Lisäksi kuvittelin pihalla seisovan hautakiven, jossa lukee Kirkan nimi. Sitten silmieni eteen nousi Kirkan valkoisessa puvussa hymyilevä rintakuva, kuin muistokuva.

Seuraavana aamuna olin ymmälläni, kun kuulin radiosta, että kirka oli kuollut edellisenä iltana. Eli samoihin aikoihin kun ajattelin näitä outoja ajatuksia.

Pari muutakin "kummittelua" tuli mieleen, ehkä jaan ne joku toinen kerta!

  • Samaan suuntaan...Saarnaaja, Sun Feb 3 21:07
   Sanoin aikoinaan kun Nirvana esiintyi telkkarissa et "ampuis toikin itsensä" Tarkoittaen Kurt Cobainia. Ei ollut kivaa kun seuraavana aamuna sanottiin uutisissa et se oli ampunut itsensä....ehän mä... more
   • Re: Samaan suuntaan...humanizer, Tue Mar 4 08:36
    eikös siitäkin ole muuten jonkin sortin salaliittoteoria olemassa Kurtin kuolemaan liittyen? jotain että sen vaimo olis sen lavastanut itsemurhaksi vai muistankohan nyt ihan väärin.
    • Re: Samaan suuntaan...humanizer, Tue Mar 4 08:39
     No okei tähän ei nyt sovi ihan termi salaliittoteoria. Mutta ymmärtänette mitä tarkoitan.
 • Click here to receive daily updates