Lease this WebApp and get rid of the ads.
dippi
Etiäiset ja tuntemukset.
Wed Oct 8, 2008 21:26
87.94.141.101 (XFF: 10.164.78.254)

Äitini kertoi jokunen vuosi sitten että meillä on suvun naisilla ollut kykyjä tuntea erilaisia asioita. Nähdä enteitä ja tuntea tunteita hyvin vahvana. Itse olen huomannut samoja piirteitä. Olen hyvin emotionaalinen ja empaattinen parikymppinen nainen.

Joskus jo edesmenneitä rakkaitani miettiessäni purskahdan edelleen vuosien jälkeen itkuun. Vannon tunteneeni useita kertoja käden olkapäälläni ikään kuin lohduttaen. Saatan myös nähdä rakkaideni kasvoja ympärilläni. Kerran vuosia sitten, olin juuri pari päivää aiemmin ollut 9vuotiaan serkkuni hautajaisissa. ajoin pyörällä kotiin päin metsätietä pimeällä. Aloin pelätä yhtäkkiä niin että aloin itkeä. Aloin hyräillä "maan korvessa.."- hymniä itsekseni ja toisen säkeistön aikana näin serkkuni kasvot tarkasti. hyräilin koko matkan kotiin, ja kotona itkettyäni aikani tunsin kädet taas olkapäälläni.

Sama kun näkee kuolleen unessa. Mä näen heidät yleensä päivän parin päästä kuolemasta kuulemisesta. ikään kun rauhoitusunen. Lisäksi tiedän, milloin äitini on taas aikeissa soittaa. Hänellä on kanssa samoja "kykyjä".. Hänen kanssaan olen ainoastaan tähän asti uskaltanut puhua.

En pidä tätä mitenkään pahana. Kaikki tuntemukset ovat yleensä lohduttavia ja tietoa antavia. Tässä pari kokemustani.. niitä on ollut useita.

    • EtiäisistäGamma, Thu Feb 19 18:20
      Etiäiset ovat yleisiä varsinkin Lapissa. Kertokaapa omia kokemuksianne aiheesta.
  • Click here to receive daily updates