Lease this WebApp and get rid of the ads.
kokija
uskon
Thu Oct 30, 2008 01:11
91.155.135.15 (XFF: 10.164.78.254)

Uskon, että tuo voi olla totta. Itse olen ollut hyvin surullinen ja itkuinen koko syksyn, ja yhtenä päivänä, kun en edes ollut pahimmillani, vaan ihan normaalisti kävelin keittiöstä vessaan ajattelematta mitään, niin koin jotain ihmeellistä. Olin juuri tarttunut wc:n ovenkahvaan ja avasin ovea, kun näin mielessäni valokuvan lailla kesällä kuolleen isoisäni kasvot, ja samassa tunsin, että joku halasi oikein tiukasti minua takaapäin. Käteni oikein liimautuivat kylkiini.

Kokemus oli todella vaikuttava, en ole kertonut siitä kenellekään tätä lukuunottamatta. Ehkä isoisäni tuli lohduttamaan minua, nostamaan minut pohjalta. Ikinä en ole uskonut mihinkään paranormaaliin, mutta nyt olen todella hämilläni - varsinkin, kun tämä tapahtui niin ns. normaalissa tilanteessa, ei missään ahdistuneessa itkuolotilassa.

  • Kosketus.JunaFani, Sun Aug 17 16:55
    Kerran joskus keskiyönaikaan pelasin Matkapuhelimellani ja yhtäkkiä tunsin kuin joku olisi koskettanut päätäni. sitten käännyin ja näin kuinka ovi oli auki, vaikka olin laittanut sen kiinni. en... more
    • uskon — kokija, Thu Oct 30 01:11
Click here to receive daily updates