KENAPA TIDAK TANYA KEPADA KAMI SAHAJA...!!!

lynn
Re: Kekosongan Jawatan Perkeranian
Thu Aug 5, 2010 08:54
121.121.57.76 (XFF: 121.121.57.76)

mcm mana nk memohon jawatan ni ah???

  • Kekosongan Jawatan Perkeranian  Hajimin Maslin, Thu Aug 17 04:16
    Nama Syarikat dan angka menunjukkan bilangan kekosongan IOI CORPORATION BERHAD 710 TAKAFUL NASIONAL SDN BHD(AGENSI 3DS) 60 AM ASSURANCE 50 SAIFUL 50 MALAYSIA NATIONAL INSURANCE BERHAD 36 NNS... more
    • Re: Kekosongan Jawatan Perkeranian  lynn, Thu Aug 5 08:54
      • Re: Kekosongan Jawatan Perkeranian  Anonymous, Mon May 4 08:17
        Sy bersungguh2 mencri perkerjaan dlm apa2 jua bidang ,n sy juga berminat untk pelajari ilmu perkerjaan n menpunyai kelayakn,kilang,syarikat ,taska n firma2 yg memerlukan perkeja sila hubungi sy dgn... more
    • Re: Kekosongan Jawatan Perkeranian  kavitha a/p muniandy, Sat Jan 16 23:29
      Saya kavitha mencari kerja sebagai kerani,kalau ada kekosongan sila hubungi saya di talian 016-4517755 tetapi baru habis belajar ijazah sarjana muda teknologi maklumat........
    • bagi peluang berkerja  najwa, Fri Nov 20 00:49
      ada jawatan kosong lagi ke?.....
      • sila hubungi  awin, Sun Dec 27 21:16
        hi... sapa2 berminat kerja di shah alam, sila hubungi en omar di talian 017-260 0829. minimum SPM.
    • jawatan kosong  sue, Tue Nov 17 01:30
      hai, say nk tanya maca mana hendak apply jawatan kosong yang tersenarai di bawah ini ye.. tq.
    • mencari kerja kosong  MOHD ROSLI BIN MOHD NOOR, Sat Oct 17 22:17
      saya, mohd rosli bin mohd noor ingin bertanya khabar dan memohon pekerjaan di sektor perhotelan negeri kelantan dalam jabatan keselamatan..untuk pengetahuan tuan-tuan saya sekarang sedang bekerja... more
    • looking for clerk job in senai jb  Anonymous, Fri Oct 9 02:07
      PERSONAL DETAILS Name : Rowina Anak David Age : 26 NRIC : 830911-13-5452 Sex : Female Marital Status : Single Home Address :No,83 Taman Mewah, Jln Mewah 1,Senai 81400 Johor Tel :075980226 Mobile... more
    • kerja kosong  Anonymous, Wed Aug 12 00:09
      saya nak tanya jawatan kosong dekat IOI Corporation ade kosong lagi tak?
    • kerja kosong  bukit tinggi resort, Sat May 16 00:50
      saya ingin berkerja di sana.tak kira jawatan apa-apa.saya harap dapat maklum balas dari pihak tuan.kelulusan saya spm gred 2.
    • mencari kerja  badrul, Mon May 4 08:38
      saya graduasi dalam sosiologi antropoli. sanggup bekerja dalam apa jua bentuk pekerjaan.mencari kerja dikawasan perak, pulau pinang dan juga kedah
    • INGIN MENGISI KEKOSONGAN JAWATAN YANG DI TAWAR  KAREN SIMON, Sun Apr 26 02:27
      SAYA DARI SARAWAK. DAH MENGANGGUR SELAMA 2 TAHUN. SAYA BERHARAP INI PELUANG YANG DAPAT MEMBANTU SAYA UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN.
      • MENCARI PEKERJA YANG RAJIN  Amy, Thu May 6 23:11
        Syarikat kami menawarkan pekerjaan bahagian peladangan dan kilang. Kami juga mencari pekerja lelaki yang rajin untuk jawatan ini. Gaji dlm rm 2000.00 sbulan jika rajin. Sesiapa yang berminat boleh... more
        • Mencari pekerjaan  Herru, Wed Dec 28 02:24
          saya mencari pekerjaan,saya berasal dari jawa indonesia pengalaman saya saya pernah bekerja di kilang 2 tahun di sabah malaysia timur.sebagai tally produksi saya bisa mengoperasikan komputer,terbiasa ... more
    • cari kerja kerani Am di peneng atau kedah  kerani am, Wed Mar 4 01:41
      saya noorehan.ingin mencari jawatan kosong sebagai kerani am di pulau pinang atau di kedah sahaja.harap dapat dimaklumkan segera di email saya...cyber_8903@yahoo.com
      • KERANI  ROSLINA BT MAHAMUD, Thu Aug 12 21:45
        Saya mencari jawatan kerani di negeri kedah .sila emailkn dgn segera.
      • cari kerja kerani sekolah di terengganu  isnayda binti ismail, Tue Feb 2 23:23
        saya ingin mencari kerja am di terengganu sahaja.saya berharap dapat jawatan tersebut.saya seorang yang ingin belajar,walaupun tidak ada pengalaman.tapi sekiranya saya diberi peluang saya akan kerja... more
        • Memohon Kerja Kosong  Anonymous, Tue May 17 08:53
          NOR ERMA NAZLIN BT MAT RAJODIN Ingin mencari jawatan kosong sebagai kerani kerana saya baru sahaja tamat berlajar diploma in healthcare menagement...kalau boleh kawasan Perak atau Terengganu.
        • mencari kerja  Anonymous, Wed Mar 10 21:06
          Saya siti mariani binti rahimi no i/c 840926-03-5314 berumur 26 tahun,saya tiada pengalaman kerja,tapi sekiranya di beri peluang pekerjaan saya akan berkerja dengan tekun dan bersungguh-sungguh.
          • Jawatan Kosong  Anonymous, Mon Aug 2 00:24
            Jawatan Kosong untuk Pegawai Pemasaran Kewangan Basic + Comm + Inc = Avrg 3K - 8K Call Me ; 603 - 4142 9241 / 019 - 2141 362
            • 4 Time  Anonymous, Mon Aug 2 00:28
              Untuk memasarkan pinjaman Koperasi Komisyen Lumayan!!! Hubungi ; 019 - 2141 362
          • mencari kerja  Anonymous, Wed Mar 10 21:13
            Saya siti mariani binti rahimi,ingin mencari kerja dalam bidang perkeranian.saya ingin mencari di Terengganu,Pahang,Kuala Lumpur dan Selangor,Saya tidak mempunyai pengalaman kerja,tapi jika di beri... more
      • Kerani RM1500+ KotaPutri,JB  Gani, Mon Feb 1 23:40
        Call saya 012-7217554 untuk kerja sebagai kerani. Sedikit pengalaman akaun dan komputer diperlukan.
        • PERMOHONAN JAWATAN KERANI  MUHAMMAD ISWADI BI BAHARUDIN, Wed Mar 24 15:57
          Saya MUHAMMAD ISWADI BIN BAHARUDIN. No kad pengenalan: 911209065401. Alamat: Kampung Teris, 28500 Lanchang, Pahang Darul Makmur. NO TEL: 0148367453 ingin memohon jawatan kerani seperti yang pihak... more
        • PERMOHONAN JAWATAN KERANI  MUHAMMAD ISWADI BI BAHARUDIN, Wed Mar 24 15:48
          Saya MUHAMMAD ISWADI BIN BAHARUDIN. No kad pengenalan: 911209065401. Alamat: Kampung Teris, 28500 Lanchang, Pahang Darul Makmur.ingin memohon jawatan kerani seperti yang pihak tuan maklumkan. Saya... more
    • MENCARI KERJA DI JOHOR  anaFarhana, Mon Dec 8 09:10
      SAYA FRESH GRADUATE, DAN MENGHARAPKAN PERTOLONGAN ANDA UNTUK MENCARI PEKERJAAN DALAM BIDANG ACCOUNT ATAU ADMIN DI JOHOR.
    • Pekerjaan yang menjamin  Azuan, Mon Nov 17 18:50
      Salam, saya berumur 23tahun. Saya ingin mencari pekerjaan yang menjamin masa depan dan menjaga kebajikan pekerja. Harap tuan dapat bantu saya.
      • Kerja sambilan atau part time  kerja , Wed Apr 28 04:43
        nak kerja secara part time atau sambilan?sila hubungi saya atau sms cikgu malik 0193260169, untuk makluman ini bukan perniagaan. MLM, Skim cepat kaya atau sebagainya,harap maaf
    • permohonan utk bekerja  ioi corporation sdn bhd, Wed Nov 5 22:59
      diharap pihak tuan/puan dapat mengambil saya sebagai pekerja secepat yang mungkin.
      • Re: permohonan utk bekerja  Anonymous, Fri Jun 5 00:44
        Nama saya Mimie Shamsuddin.Berumur 25thn.Telah Berkahwin dan mempunyai anak seorang.Saya ingin mencari kerja kosong.Pengalaman saya,saya pernah bekerja didalam bangunan IOI Business... more
      • mencari kerja customer servis atau kerani. buat masa sekarang saya sedang berkhidmat dengan vads@telekom, susah hendak ulang-alik dari kulim, jadi ingin sangat berkerja di kulim sahaja....minta jika... more
      • Mencari Pekerja  eyza.mevcareer, Fri Nov 14 03:23
        Kami Agensi Pekerjaan MEV membuka peluang kepada mereka yang sedang mencari kerja. Jawatan yang ditawarkan seperti : Admin, Telesales, Customer Service, Account, Managerial Level, Driver, Despatch... more
        • We are looking for Workers-GENERAL WORKER  Juliana WENG MENG IND. SDN BHD, Thu Nov 12 01:20
          if you are Sabahan or Sarawakian, and looking for a JOB in Penisular Malaysia ( Selangor).... please dont be shy...there's opportunity we are offering you! we are looking for Workers... Do send your... more
        • mencari kerja  Anonymous, Sun Nov 16 19:26
          saya graphic design ingin mencari pekerjaan
    • bagila keje ha  Anonymous, Fri Oct 24 05:10
      nak keje nak keje nak keje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • PENCARI KERJA YANG ADA JAMINAN MASA DEPA!!  NORAINI, Sun Oct 12 20:22
      hai..sy noraini alias,sedang mencari pekerjaan yang ada jaminan masa depan.saya minta sangat pada pihak tuan/puan agar dapat mengemelkan semua maklumat,borang,iklan yang berkaitan dengan jawatan... more
      • mencari eksekutif akaun dan pendabiran  Anonymous, Fri Jun 12 21:40
        kami sebuah syarikat yang terlibat dengan indusri kesihatan dan kecantikan memerlukan eksekutif akaun dan pentabiran dalam kadar yang segera. sebarang pertanyaan sila ajukan kepada 016 - 4405778(wan)
        • Eksekutif Akaun dan Pentadbiran di perlukan segera  Manje D Beauty Marketing, Fri Jun 12 21:44
          Kami sebuah syarikat yang terlibat dengan industri kesihatan dan kecantikan memerlukan eksekutif akaun dan pentadbiran dalam kadar yang seger bertempat di Kuala Terengganu.Kelayakan minimum memiliki... more
    • mencari pekerjaan  yana, Wed Oct 8 00:48
      macam mana nak dptkan maklumat lebih lanjut tentang jawatan kosong tersebut
      • mencari.  mollyting, Sun Nov 30 19:01
        saya seorang suri rumah.ingin mencari kerja di rumah.
        • mencari kerja  molly anthony, Sun Nov 30 19:10
          selamat pagi.saya molly anthony dari yong peng .johor.dan saya adalah seorang suri rumah.saya ingin mencari pekerjaan yang sesuai dengan saya.iaitu kerja di rumah atau pun pekerjaan selepas waktu... more
          • Sahabat Sekalian, Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih???? Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan. Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah... more
    • kerja kosong  linda, Thu Sep 25 23:16
      saya nak tanya kerja kosong di daerah johor bahru...
    • jabatan pertanian  Anonymous, Wed Sep 3 22:50
      bagaimana memohon jawatan kekosongan jawatan di jabatan pertanian ( negeri sabah)
      • Nak cari kerja  NieSuin, Sat Mar 7 03:49
        saya nak memohon jawatan di jabatan pertanian dalam bidang perkeranian sekiranya ada kekosongan jawatan tetapi biarlah di kawasan sabah(ranau). saya memang berminat dalam bidang perkeranian ini dan... more
        • Sahabat Sekalian, Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih???? Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan. Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah... more
          • seeking job  fast_advertise@yahoo.com , Mon Nov 2 01:50
            hai miss / mr. saya,Hairul Azhar ingin mencari peluang pekerjaan dari pelbagai bidang.Diharap..pihak tuan dapat membantu. saya amat berminat dengan senarai sektor yang tuan ada. Sekain terima kasih.. ... more
          • saya berminat dan ingin menambahkan pendapatan saya.kerani sepenuh masa dan sambilan diperlukan Mon Jun 8, 2009 11:41 121.121.159.116 Sahabat Sekalian, Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang... more
            • kerani sambilan  norbayah bt mohd anin , Wed May 5 02:23
              hai masih ade kekosongan jawatan kerani sambilan? saya berminat. terimakasih, -nor-
            • kerani sambilan  norbayah bt mohd anin , Wed May 5 02:22
              hai masih ade kekosongan jawatan kerani sambilan?
      • vacancy  shanti, Sun Dec 21 04:35
        please forward if any vacancy in your department. Thank you.
    • Apply Kerja d AmAssurance  Melissa, Wed Aug 20 01:24
      I want to work at Am Assurance bhd.
      • Re: Apply Kerja d AmAssurance  Anonymous, Thu Jul 16 22:02
        saya berumur 21thun.saya sedang mencari perkerjaan dalam sektor insurans kerana saya mempunyai pengalaman dalam sektor insurans.sya harap pihak tuan/puan dapat memberi saya perkerjaan.sekian terima... more
      • Re: Apply Kerja d AmAssurance  Anonymous, Tue Jan 6 02:19
        please do contact mrs nurul 0173456890, Manager Ambank Group Amassurance Bhd
        • kerja kosong  kerja kosong, Thu Jul 16 21:58
          sya berumur21tahun ingin mencari perkejaan di sektor insurans kalau boleh di AmAssurance kerana saya ada pengalaman dalam bidang insurans,saya harap pihak tuan/puan pertimbangkan permintaan... more
      • jawatan kosong?  Chia Mun Loong, Sat Aug 23 22:59
        adaka syarikat tuan/puan masih mermelukan pekerja?..
        • cari kerja shipping  sue adriana, Tue May 12 02:15
          saya bernama sue ingin mencari perkerjaan di dalam bidang shipping.sekiranya tuan puan mengetahui di mana jua ada kekosongan sila hubungi saya di email: sue_adriana@yahoo.com. atau di talian... more
        • cari kerja shipping  sue, Tue May 12 02:13
          saya bernama sue ingin mencari perkerjaan di dalam bidang shipping.sekiranya tuan puan mengetahui di mana jua ada kekosongan sila hubungi saya di email: sue_adriana@yahoo.com. saya sudah mempunyai... more
          • mencari pekerja  MASTIKA/SAFAWI, Sat Feb 12 22:01
            saya ingin mencari pekerja yg arif mengenai shipping. msg @ call saya jika masih mencari pekerjaan. 0178849200 @ 0172046146
    • jawatan kosong psikologi  KEKOSONGAN PSIKOLOGI, Tue Apr 22 23:57
      saya hendak memohon sebarabg jawatan yang berkaitan dengan kaunselor & psikologi.
      • pencarian kerja  Anonymous, Mon Apr 19 06:25
        Slamat sejahtera, saya pelajar tahun akhir bicang psikologi UKM. Saya tengah mencari pekerjaan dalam bidang psikologi. sekiranya tuan/puan mempunyai sebarang jawatan yang berkaitan dengan bidang saya ... more
      • memohon sebarang kerja  ZAHARI, Sun May 10 03:05
        saya pemegang diploma kejuruteraan mekanikal. sekarang bekerja sebagai kerani surat permohonan.. saya sedia bekerja di pelbagai sektor. emailkan kepada saya jika mahukan seorang yang serbatahu... more
        • Engineering diperlukan  Anonymous, Mon Mar 29 22:23
          Syarikat kami memerlukan pekerja yang berpengalaman dalam bidang engineering electrical dan engineering mechanical. Tahu membuat wiring dan tahu membaiki akon. Sekiranya berminat boleh email kepada... more
        • mencari pekerja  Anonymous, Mon Mar 29 22:22
          Syarikat kami memerlukan pekerja yang berpengalaman dalam bidang engineering electrical dan engineering mechanical. Tahu membuat wiring dan tahu membaiki akon. Sekiranya berminat boleh email kepada... more
        • Engineering diperlukan  Anonymous, Mon Mar 29 22:21
          Syarikat kami memerlukan pekerja yang berpengalaman dalam bidang engineering electrical dan engineering mechanical. Tahu membuat wiring dan tahu membaiki akon. Sekiranya En.Zahari berminat boleh... more
    • cari kerja di sabah  hisa, Sat Apr 5 10:14
      macam mana saya nak mohon jawatan sesuai dengan kelulusan dalam dip.pengurusan teknologi(perkaunan).dapat mohon kerani,guru tadika boleh jadi tak? tak mahu pilih jobs dah ni.
      • mauuu kerjaaaaa  zda, Fri Jun 4 12:30
        I'm a fresh graduate from unisel taking diploma in library sciences.I'm looking for any job related to my background study which is more to library sciences ,information sytem,managing record dan... more
      • adakah perlu membayar sijil  shaheeranur, Sat Feb 6 01:54
        saya nak tanya,sekirtanya saya mengikuti mana mana kursus yg dianjurkan atau ditaja oleh jpsm,adakah saya perlu membayar sebarang pembayaran atau yuran...dan adakah perlu juga saya untuk membayar... more
      • Re: cari kerja di sabah  Anonymous, Fri Jan 15 21:30
        asalamkum...saya zan.sangat perlukan kerja untuk persekolahan adik-adik saya.saya ada pengalaman dalam membantu saintis membuat researcher di lembah danum.sekarang saya tamat kontrek.
        • permohonan kerja di bahagian perkeranian  SITI KHAIRUNNISA AHMAD, Sat Jun 12 08:32
          Saya SITI KHAIRUNNISA AHMAD ingin mencari kerja di bahagiaan perkeranian atau mana-mana jawatan kosong yang terdapat di mana-mana jabatan yang menawarkan jawatan kosong yang sesuai dengan... more
      • mencari pekerjaan perkeranian  may, Thu Dec 31 02:47
        assalamualaikum.. kepada sesiapa yang berminat untuk ambil saya bekerja disyarikat sebagai kerani am atau yang berkaitan dengannya sila hubungi saya di no. 0198020339
    • mencari kerja  AFFAIZA ZUZAINA MUHAMAD, Thu Jan 10 23:01
      saya ingin mengisi kekosongan jawatan perkeranian dikawasan penang atau kulim. apakah yang perlu asaya lakukan untuk memohon jawatan berkenaan??
      • jawatan kosong  rafidi, Fri Jun 5 02:14
        Jawatan kosong untuk dipenuhi segera; 1. Kerani di kawasan industri prai 2. Operator pengeluaran wanita
        • memohon kerja  zureda zulkifly, Fri Jul 15 11:43
          hi...sye seperti nme di atas ingin memohon untuk operator pengeluaran wanita di melaka sahaja tetapi susah untuk mencarinya...jika ada peluang,amat dialu2kan....
        • apply kerani di prai  Anonymous, Tue Jun 16 23:02
          saya ingin memohon jawatan kerani di kaw industri prai. sila hubungi saya.
          • vacancy for clerk / Diperlukan Kerani .  Anonymous, Tue Dec 13 07:35
            Diperlukan segera Kerani/ Clerk .. untuk Syarikat Kontraktor..Civil/mechanical/Electrical. berkerja mengendalikan kerja2 office paper work claim, Quotation, Invoice atau tender dll sila emailkan CV... more
          • i want to be a clerck  Nisha, Wed Aug 26 08:47
            i want clerck post.Im a hardworking person and wil improve myself to become more better than others.
    • DIPL.PENGURUSAN PERNIAGAAN  SITI NOOR AMIRA BINTI MOHAMED, Mon Oct 22 08:43
      1. DIMANAKAH LOKASI UNTUK JAWATAN PERKERANIAN MALAYSIA NATIONAL INSURANCE BERHAD NNS MARKETING? 2. BERAPAKAH GAJI UNTUK PEKERJAAN ITU? 3. CAMANAKAH CARA UNTUK SAYA MEMOHON JAWATAN INI?
      • vacancy  marsita, Sun May 11 21:27
        tlg reply kekosongan jawatan
    • cari kerja kawasan langkawi  Anonymous, Thu Aug 30 09:59
      saya ingin cari kerja kosong yang mempunyai asrama terutama dalam kawasan langkawi...saya tak kisah dalam industri hotel ataupun ofis...
      • mencari kerja hotel di langkawi  Anonymous, Wed Feb 4 22:09
        saya seorang yang baeu berumah tangga,di sebabkan kemelut ekonomi melanda,saya menjadi salah seorang mangsa ekonomi.saya ingin mencari pekerjaan di bidang perhotelan di langkawi.
      • saya nak cari keja hotel di langkawi (nm)  mohd shahril, Sat Jun 21 01:33
        • kerja di langkawi  Anonymous, Mon Oct 13 06:57
          akum, saya ingin mencari pekerjaan di langkawi dalam bidang perhotelan.. saya mempunyai pengalaman berkerja di starbucks coffee malaysia,secret reciper malaysia sebagai barista/bartender serta celcom ... more
      • SLOW!  Anonymous, Tue Sep 4 04:56
        As per today, there is not new intake & recruitment for the courses.. The "new line-up" are seems to be very slow in terms of making decision and doing their jobs! Action is speaks better!
        • Re: SLOW!  Peg Perhubungan Maya, Mon Sep 10 22:29
          Terima kasih diatas pertanyaan . Untuk makluman, beberapa kursus JPSM telah pun bermula sejak bulan Julai dan ada beberapa kursus telah pun selesai dilaksanakan. Sukacita sekiranya pihak yang... more
          • mencari perkerjaan  Anonymous, Mon May 26 02:24
            sy br abs blje dlm krusus sijil landskap dan nurseri..sy ingin mencari perkerjaan dalam bidang kerani tapak,atau pun berkaitan dengan landskap. _fara_
    • memohon jawatan  SITI NUR MAZNI BINTI ZAKARIA, Sat May 12 13:32
      saya ingin memohon jawatan ini bagi syarikat-syarikat yang berada di negeri kelantan/terengganu ataupun mempunyai cawangan di negeri kelantan/terengganu. diharapkan permohonan saya dapat... more
      • Re: memohon jawatan  ROSDALILA BINTI JUSOH, Thu May 21 02:02
        saya ingin memohon jawatan ini bagi syarikat-syarikat yang berada di negeri terengganu. diharapkan permohonan saya dapat dipertimbangkan dengan sebaik mungkin. berikut adalah resume saya
    • jawatan kosong perkeranian  Anonymous, Thu Aug 24 23:49
      Assalamualaikum..saya ingin mengetahui bagaimanakah caranya utk memohon jawatan sebagai kerani (utk sabah sahaja)
      • PERTANYAAN  INTAN, Sun Nov 11 22:15
        ASSALAMMUALAIKUM........... SAYA INTAN NURHAYATI DARI PENANG.SY BARU GRADUTE.SY NAK TAHU BAGAIMANA CARA UNTUK MEMOHON JAWATAN KOSONG PERKERANIAN DI PENANG
        • jawatan kosang  rafidi, Fri Jun 5 02:33
          Syarikat kami ada jawatan kosong 'kerani HR' di kilang seberang prai penang. Urgent!!
      • mencari kerja kosong  normaizura binti rushdi, Thu Nov 1 04:07
        Bagaimana caranya untuk saya memohon jawatan di takaful nasional berhad...
        • Re: mencari kerja kosong  Elizabeth s, Wed Apr 7 13:45
          saya ingin mencari kerja sbg guru tadika d bhgn kk sabah.0178305768
        • Re: mencari kerja kosong  beth, Wed Apr 7 13:38
          mencari kerja kosong sbg guru tadika d bhgn kk sabah.
        • mencari kerja kerajaan/swasta  ali, Tue Mar 23 03:34
          ada tak jawatan kosong arkitek landskap/perekabentuk landskap/ kerja2 pengurus nurseri ke/ pelukis pelan ke
        • MENCARI KERJA  Ronny Saimon, Wed Nov 25 00:21
          sy nak cari kerja di taman2 sabah,kalau boleh di kolam air panas poring
        • takaful nasional berhad penang  cari kerja, Tue Nov 4 02:44
          Bagaimana caranya untuk saya memohon jawatan di takaful nasional berhad penang malaysia.....
      • Jawatan Kosong Perkeranian  Peg. Perhubungan maya, Tue Aug 29 20:40
        Hi...dan terima kasih dengan pertanyaan anda. Setiap permohonan kerani di dalam kerajaan boleh dikemukakan kepada Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri dengan menggunakan borang yang disediakan oleh... more
        • Sedang mencari practical  Chester, Sat May 9 00:15
          mengiginkan perkerjaan tetap
        • Re: Jawatan Kosong Perkeranian  Anonymous, Mon Dec 29 20:24
          ambillah saya bekerja kerana saya nak bekerja dan saya cepat belajar.
          • kerja kerani  Fairy Laurence, Sun Feb 22 21:39
            saya yang bernama di atas ingin memohon kerja bahagian kerani, kalau boleh bahagian kota kinabalu, kerana saya sudah ada keluarga.saya boleh di hubungi 088435468 / 0168413071 beralamat : Taman... more
        • ingin mencari kerja lepasan stpm  Khairunnisa Najlaa, Fri Jun 27 23:01
          saya Khairunnisa Najlaa bt Kamal ingin memohon pekerjaan sebagai kerani di mana- mana syarikat yang memerlukan pekerja dan masih jawatan kosong
          • jawatan kosong  rafidi, Fri Jun 5 02:12
            Syarikat kami mempunyai kekeosongan jawatan 1. Kerani 2. operator pengeluaran wanita
            • Re: jawatan kosong  Anonymous, Tue Dec 22 22:39
              KERANI
            • hai...  Anonymous, Sun Oct 18 23:52
              hai... sy berminat untuk mencari kerja. blh sy tahu bagaimana hendak apply. contoh seperti jawatan kerani dan apakah status jawatan..tq
              • Jawatan kosong - Bangi  Mona, Tue Oct 20 01:43
                PEKERJA DIPERLUKAN Gaji asas + OT Tempat tinggal disediakan Pengalamam/ kemahiran tidak diperlukan Sebarang pertanyaan, bolehlah menelefon Pn Mona di talian 012-382 1360 atau datang terus... more
                • Nak tanya  cari kerja, Wed Oct 21 02:43
                  Full time ke part time?
            • Mencari kerja  Siti Norhamidah bte Tujana, Tue Aug 25 20:46
              saya fresh graduate dalm bidang insurance.saya ingin mencari kerja dalam bidang ini..harap dapat membantu
        • memohon jawatan  SITI NUR MAZNI BINTI ZAKARIA, Sat May 12 13:34
          saya ingin memohon jawatan ini bagi syarikat-syarikat yang berada di negeri kelantan/terengganu ataupun mempunyai cawangan di negeri kelantan/terengganu. diharapkan permohonan saya dapat... more
          • pfsmml  ezex, Fri Jan 29 04:19
            salam,sekarang dh x bergiat dalam pfs?
          • Mencari Kerja  Zafida Binti Md Jad, Sun Jun 8 22:33
            Saya ingin memohon kerja kosong sebagai kerani disyarikat-syarikat yang berada di negeri kedah/perlis ataupun mempunyai cawangan di negeri kedah/perlis. diharapkan permohonan saya dapat... more
            • hi  Anonymous, Thu Jun 2 02:49
              dah keje ke
          • Re: memohon jawatan  Peg Perhubungan Maya, Tue Jun 26 23:36
            Siti, Terima kasih kerana berminat memohon sebarang jawatan yang kosong tetapi Siti perlu tahu bahawa Siti perlu menghantar surat permohonan itu ke Suruhan Jaya Perkhidmatan Awam Malaysia untuk... more
            • cari kerja la ba....  vie, Tue Mar 3 05:13
              saya dari ranau,nak cari kerja di sekitar sabah...kalau bleh saya nak kerja di jabatan taman taman sabah,ranau, pihak berkenaan tolonglah takkan nak tengok anak-anak sabah menganggur...???
            • need to work immediately...  deb, Fri Aug 29 09:33
              i rely need a job or any course tat would giv me to spend time...or much better if i could have a goverment job..how can i aply job tat i can get it..since i've aply a lot of job..
Click here to receive daily updates
Sabah, Malaysia