KENAPA TIDAK TANYA KEPADA KAMI SAHAJA...!!!

Hajimin Maslin
Kekosongan Jawatan Perkeranian
Thu Aug 17, 2006 04:16
202.188.73.217 (XFF: unknown, 161.142.143.19)

Nama Syarikat dan angka menunjukkan bilangan kekosongan
IOI CORPORATION BERHAD 710
TAKAFUL NASIONAL SDN BHD(AGENSI 3DS) 60
AM ASSURANCE 50
SAIFUL 50
MALAYSIA NATIONAL INSURANCE BERHAD 36
NNS MARKETING 30
KARANGKRAF TIMOR SDN.BHD., 20
KONSORTIUM LEBUHRAYA BUTTERWORTH-KULIM S 20
KAMARUZAMAN BIN SAHARI 15
PASARAYA EKONOMI TERUS MAJU 15
EAGLE BAY HOTEL 13
ADECCO 12
KL-BF LEE AGENCY 11
PARKWELL DEPARTMENTAL STORE SDN. BHD., 11
AN NAJAH EXCURSION 10
BUKIT TINGGI RESORT 10
DARUL ASIAH CONSULTANT SDN BHD 10
FAMA TERENGGANU 10
JETTY POINT DUTY FREE SDN BHD 10
KOPERASI KAKITANGAN PETRONAS BERHAD 10
MUSHAYA NIAGA 10
MYDIN MOHAMED HOLDINGS BHD 10
NAIDI SOLUTION SALES AND SERVICES 10
PRATICAL NETWORK 10
RA INTEGRATED SDN BHD 10
SHAPADU CORPORATION SDN BHD 10
TBC HR CONSULTING SDN BHD 10
THE LUEN THUNG (TG. ARU) TRANSPORT CO. 10
UNIVERSAL HAZ EDUCATION 10
HOTEL HERITAGE 9
JABATAN PERTANIAN MALAYSIA 9
MEGS INDUSTRIES SDN BHD 9
BERJAYA LANGKAWI BEACH & SPA RESORT 7
DW TIMBER SDN BHD 6
UMW TOYOTA MOTOR SDN. BHD 6
AGENSI PERKERJAAN BYELMEGA SDN BHD 5
BASF ASIA PACIFIC SERVICE CENTRE SDN BHD 5
DARWAZAH CORPORATION SDN.BHD. 5
HABIB JEWELS SDN BHD 5
KING PARK HOTEL 5
MANURIS SALES & SERVICES SDN BHD 5
NAZA CORPORATION SDN BHD 5
SANG HUAT DEVELOPMENT S/D(CRYSTAL HOTEL) 5
SENTUHAN TITIAN SDN BHD 5
SYARIKAT MOHD AZMI BIN MD ZAIN 5
ACTIVE PLUS EMPLOYMENT AGENCY SDN BHD 4
AEON CREDIT SERVICE(M) 4
AZMAN HAMZAH PLASTIK SDN BHD 4
CELYN RESORTS & HOTELS SDN BHD 4
CLARION (M) SDN. BHD. 4
CORPORATE-PACIFIC HOLDINGS SDN BHD 4
DNJ CONSULTANT SDN BHD 4
JURUKUR BERJASA (M) SDN BHD 4
PEMBINAAN SOUTHERN JADI 4
WRP ASIA PACIFIC SDN BHD 4
ARTEESEE HOLDINGS 3
C & P ASIA SDN BHD 3
CLASSIC ADVANTAGE SDN BHD 3
ELIZ, ZAIN & KADARIAH 3
FAL VACATIONS SDN BHD 3
HALIM HAMZAH 3
HONEST VERTEX SDN BHD 3
JAMES D. RAVI & ASSOCIATES 3
JURUKUR BERJASA 3
KOPERASI AMPANG JAYA 3
LE SHUTTLE EVENT (M) SDN BHD 3
MALIBEST RESORT SDN BHD 3
MURNI FINANCE SDN BHD 3
PRIME BUSINESS ASSOCIATES 3
RIRA METAL SDN BHD 3
SDS FOOD MANUFACTURING SDN BHD 3
SHAHARUN 77, ARCHITECTS 3
SHAKIRA AYUB 3
TAHAN INSURANCE MALAYSIA BERHAD 3
THE ADVERTISER 3
USAHA MAJU SERVICE CENTRE 3
ZAICORP INDUSTRIES SDN. BJD. 3
ZENITH AIM SDN BHD 3
AGENSI PEKERJAAN COSY SDN BHD 2
AROMATIKA ENTERPRISE 2
AZHAM INT SDN BHD 2
AZMI & CO. ADVOCATES 2
BHAJAN SINGH A/L PARKASH SINGH 2
BRI SHOPPE EMBROIDERY CENTRE SDN BHD 2
BRISDALE ASSETS SDN BHD 2
BTS TOOLS MANUFACTURING (M) SDN. BHD. 2
CHARISMA TECHNOLOGY 2
COMMERCE ASSURANCE BERHAD 2
DEY MANAGEMENT SERVICES 2
ENNZ SERVICES 2
EURO PARADE RESOURCE SDN BHD 2
EXCLUSIVE CRAFT 2
HJH ZAMZAMAH BT JAMALUDIN 2
INGRESS TECHNOLOGIES SDN BHD 2
JADE FILAMENT SPINNING (M) SDN. BHD. 2
JAYATEK 2
KASMARAK HOLDINGS SDN BHD 2
KUNASANDERY A/P VEERAN 2
KY SECRETARIAL SERVICES SDN. BHD. 2
LAW 2
LOGOMAS PACKAGING SDN BHD 2
MARIWASA SDN BHD 2
MATANG LOGISTICS SDN BHD 2
MESSRS.MOHAMMED AZMI & ASSOCIATES 2
METROPORT GROUP BERHAD 2
MFSB ENGINEERING & TRADING 2
MNA PETROCHEM ENTERPRISE 2
MSL TRAVEL SDN BHD 2
NAM FATT CONSTRUCTION SDN BHD 2
NUTRI LIVE-FEED SDN BHD 2
PANTEL ENTERPRISE SDN BHD 2
PASSB SDN BHD 2
PERIMAC PRECISION INDUSTRIES S/B 2
PERKHIDMATAN PENGURUSAN UTAMA SDN. BHD. 2
PERNIAGAAN SRI NURANURI SDN. BHD 2
PETRONAS 2
PUSTAKA SERI INTAN SDN BHD 2
PW PARAMOUNT WORLDWIDE HOLDINGS SDN BHD 2
SABA CONSULTANT SDN. BHD 2
SBMN SYNERGY 2
SEIE ENGINEERING SDN BHD 2
SERI WANG ENTERPRISE 2
SINOHYDRO CORP (M) SDN BHD P 2&3 2
SIRIM BERHAD 2
STRUKTUR BAIDURI S/B 2
SUNCHIRIN INDUSTRIES (MALAYSIA) BERHAD 2
TABIR TROPIKA SDN BHD 2
TODAY BAKERIES PRODUCTS(KLANG) SDN BHD 2
TSR BINA SDN BHD 2
VISUAL TECH SYSTEM 2
WONG ENGINEERING INDUSTRIES SDN.BHD 2
WOODVANCE SDN BHD 2
105 PRODUCTION 1
AARK TRADING SB. 1
ADROIT CONSULTING ENGINEERS SDN BHD. 1
ADVANCE LINK TRADING & SERVICES 1
AEROVATION SDN BHD 1
AFANDI ENGINEERING SUPPLY SERVICES SDN B 1
AGS & A MARKETING 1
AHAR CONSULTANTS 1
AHMAD ZAKI RESOURCES BERHAD 1
AHZA TRADE SDN. BHD. 1
ALPHA SIERRA TECHNOLOGIES (M) SDN BHD 1
AP MRR VENTURE SDN BHD 1
APACPOINT SDN BHD 1
ARMOUR SECURITY MONITORING SDN BHD 1
ASAHI BEST BASE SDN. BHD. 1
ASASTERAJU CONSTRUCTION SDN BHD 1
ASIA PORT TRADING CO, SDN, BHD 1
AZMI & ASSOCIATES 1
BABA PRODUCTS (M) SDN BHD 1
BEYONICS TECHNOLOGY (SENAI) SDN BHD 1
BINTANG SERIBU SDN BHD 1
BUFORI MOTOR CAR COMPANY 1
BUTIK KECANTIKAN ZYMY 1
CARDIGAN GUARD 1
CHAI SENG AQUARIUM SDN BHD 1
CHAT N CONNECTION 1
CHIN AUN ENTERPRISE SDN. BHD. 1
CHIN LIP KEE 1
CHOP NAM SHIN CHAN S/B 1
CONFORER GLOBAL SDN. BHD. 1
COSMOPAL SDN. BHD 1
CRAFT MANAGEMENT SDN BHD 1
CT AGENCY 1
D.D.MEKAR SDN. BHD 1
DATALINK HEALTHCARD NETWORK SDN BHD 1
DERAYA CORPORATION SDN BHD 1
DYNAMIC INFOTECH 1
E&MPOWERTECH 1
E.W. HARDWARE TRADING SDN BHD 1
EMAS MIX CONCRETE SDN BHD 1
EMO BOOK SERVICES SDN BHD 1
ESSO JALAN TRIANG 1
FDE 1
FELCRA BERHAD RPS KEMAR 1
FEMALE CLERK ONLY 1
FIKRAH ENGINEERING SDN BHD 1
FIKRAH ENGINEERING SDN BHD 1
FONG YEE PRINTERS SDN BHD 1
FRASER HILL PINE RESORT 1
FREESTYLE CAPITAL SDN BHD 1
FYEO DESIGN SDN BHD 1
G F WONG AGENCY 1
GADING CONSULTANTS SDN BHD 1
GAMMERLITE SDN BHD 1
GBH BATHROOM PRODUCTS SDN. BHD. 1
GERBANG SERANTAU SDN. BHD 1
GLOBAL RESOURCES EGNINEERING SDN BHD 1
GOLDMETRIC SDN BHD 1
GROPOINT FISHERIES SDN. BHD. 1
GULF DESIGN SDN BHD 1
GUMI ASLI ELEKTRIKAL SDN BHD. 1
GUMI ASLI ELEKTRIKAL SDN.BHD 1
H-LAI ENTERPRISE SDN BHD 1
HARTA FACILITIES MANAGEMENT SDN BHD 1
HEXAGON HOLDINGS BERHAD 1
HICOM DIECASTINGS SDN. BHD. 1
HRM MANAGEMENT CENTRE 1
IBRAHIM MIAN SDN BHD 1
IBSUL HOLDINGS SDN BHD 1
ICT ASSOCIATES (M) SDN. BHD. 1
IDS MANUFACTURING SDN BHD 1
IKS KNIVES & SAW (M) SDN BHD 1
IMATERA DIGITAL IMAGE SERVICES SDN BHD 1
IMATERA DIGITAL IMAGE SEVICES SDN BHD 1
INTERDOORS SDN BHD 1
J.S.SOUNDS SYSTEM CONTROL SDN.BHD. 1
JB CONSULT 1
JB ENTERPRISE 1
JEMCO MANUFACTURING SDN. BHD. 1
JEWANI HOLDINGS SDN BHD 1
JITACORP. SDN. BHD 1
JM MOBILE SERVICE SDN BHD 1
JOHAN CERAMICS BERHAD 1
KEE HUAT IND. 1
KOPERASI SERBAGUNA PEKERJA FELDA BHD 1
KOZATO KIZAI (M) SDN BHD 1
KUANTAN FLOUR MILLS BERHAD 1
LAMA TILE (UTARA) SDN. BHD 1
LAVENDER REFLEXOLOGY & SHIATSU THERAPY 1
LE MYRA ENTERPRISE PETRONAS 1
LINGAI BATA SDN.BHD. 1
LUNAR SHIPPING SDN BHD 1
MAJU MOTOR 1
MALAYSIA INDIAN FAMILY WELFARE AID ASSOC 1
MALAYSIAN INDUSTRIAL PRODUCTS SDN BHD 1
MALTREK TRADING SDN BHD 1
MEGABOX INDUSTRIES SDN BHD 1
MEIKIPLAS INDUSTRIES (M) SDN. BHD 1
MIH HOLDING SDN BHD 1
MILIMEWA SUPERSTORE SDN. BHD., 1
MILLENNIUM MERZ SERVICE (SHAH ALAM) SDN 1
MONEYWORLD ASIA (M) SDN. BHD. 1
MSL TRAVEL SDN BHD - HQ 1
MULTIMED MARKETING 1
NLY SDN BHD 1
NORAZU GROUP SDN. BHD. 1
NORTHERN INLAND PORT SDN BHD 1
OMORI ENGINEERING 1
OMORI INNOVATION (M) SDN BHD 1
PARAGON TITAN 1
PASARAYA AKTIF(KUALA LIPIS) SDN. BHD. 1
PATCO MALAYSIA BERHAD 1
PEACE SENIOR CITIZEN HOME 1
PERDANA BEACH RESORT 1
PERMAI INN KUALA TERENGGANU 1
PERSATUAN MEMBANTU PESAKIT KUSTA 1
PERTUBUHAN KESELAMTAN SOSIAL 1
PHOENIX MARKETING 1
PINTAR MEDIA SDN BHD 1
PLB ENGINEERING BERHAD 1
POONGSAN (M) SDN.BHD 1
PRODUKSI NUR-JOHAN 1
PROGRESS MAX SDN BHD 1
PROPERTIME SDN. BHD. 1
PUSTAKA BUDI 1
PUSTAKA DARUL WARISAN 1
PV KNOWLEDGE SDN BHD 1
QUANTUM STRUCTURAL MEMBRANES SDN BHD 1
QUIK LINK SDN BHD 1
R & A COMMERCIAL VEHICLES SDN BHD 1
RS & CO. 1
RUSCH SDN BHD 1
SAHARA VIEW TRAVEL & TOURS 1
SAIFUDIN & CO. 1
SAUJANA ERAT SDN BHD 1
SEAFEST HOTEL 1
SENIBINA TIMBER S/B 1
SETUGAS NIAGA SDN BHD 1
SHIN ETSU POLYMER(M)SDN BHD 1
SKYBO ENTERPRISE 1
SMART ICON TECHNOLOGIES SDN BHD 1
SONOFLEX SDN BHD 1
SUTERA SHIPPING SDN BHD 1
SUTERA SHIPPING SDN. BHD. 1
SYNERCAL SDN BHD 1
TARGET RESOURCES CORPORATION SDN BHD 1
TC ELECTRONICS SDN.BHD 1
THERESA ENTERPRISE SDN BHD (LANGKAWI) 1
TINGS' DENTAL SURGERY 1
TITANIUM ALLIANCE SDN BHD 1
TOMISHO SDN BHD 1
TROCELLEN S.E.A. SDN BHD 1
U.E. KURNIA SDN. BHD. 1
UA MOTOR SDN BHD 1
UNIKL-KOLEJ PERUBATAN DIRAJA PERAK 1
UNIKO CALCIUM CARBONATE SDN BHD 1
UNIMEKAR METALS SDN. BHD. 1
UNITED MORE SDN BHDE 1
UNITED MS ELECTRICAL MFG. (M) SDN. BHD. 1
VECTOR ADVANCE PRODUCTS SDN BHD 1
WENGCON EQUIPMENT 1
WILDERNESS CENTRE SDN BHD 1
WINNING FORCE SECURITY SERVICE SDN BHD 1
WORLDGATE EXPRESS SERVICES SDN BHD 1
YOKOWO ELECTRONICS (M) SDN BHD 1
YU LEE HONG MORTGAGE SDN BHD 1
ZAINAL YAHYA 1
ZASYAZ CORPORATION SDN BHD 1
ZEDCON ENGINEERING(M) SDN BHD 1

Harap maklumat ini berguna untuk ANDA

Tks

    • Re: Kekosongan Jawatan Perkeranian  lynn, Thu Aug 5 08:54
      mcm mana nk memohon jawatan ni ah???
      • Re: Kekosongan Jawatan Perkeranian  Anonymous, Mon May 4 08:17
        Sy bersungguh2 mencri perkerjaan dlm apa2 jua bidang ,n sy juga berminat untk pelajari ilmu perkerjaan n menpunyai kelayakn,kilang,syarikat ,taska n firma2 yg memerlukan perkeja sila hubungi sy dgn... more
    • Re: Kekosongan Jawatan Perkeranian  kavitha a/p muniandy, Sat Jan 16 23:29
      Saya kavitha mencari kerja sebagai kerani,kalau ada kekosongan sila hubungi saya di talian 016-4517755 tetapi baru habis belajar ijazah sarjana muda teknologi maklumat........
    • bagi peluang berkerja  najwa, Fri Nov 20 00:49
      ada jawatan kosong lagi ke?.....
      • sila hubungi  awin, Sun Dec 27 21:16
        hi... sapa2 berminat kerja di shah alam, sila hubungi en omar di talian 017-260 0829. minimum SPM.
    • jawatan kosong  sue, Tue Nov 17 01:30
      hai, say nk tanya maca mana hendak apply jawatan kosong yang tersenarai di bawah ini ye.. tq.
    • mencari kerja kosong  MOHD ROSLI BIN MOHD NOOR, Sat Oct 17 22:17
      saya, mohd rosli bin mohd noor ingin bertanya khabar dan memohon pekerjaan di sektor perhotelan negeri kelantan dalam jabatan keselamatan..untuk pengetahuan tuan-tuan saya sekarang sedang bekerja... more
    • looking for clerk job in senai jb  Anonymous, Fri Oct 9 02:07
      PERSONAL DETAILS Name : Rowina Anak David Age : 26 NRIC : 830911-13-5452 Sex : Female Marital Status : Single Home Address :No,83 Taman Mewah, Jln Mewah 1,Senai 81400 Johor Tel :075980226 Mobile... more
    • kerja kosong (nm)  Anonymous, Wed Aug 26 21:06
    • kerja kosong  Anonymous, Wed Aug 12 00:09
      saya nak tanya jawatan kosong dekat IOI Corporation ade kosong lagi tak?
    • kerja kosong  bukit tinggi resort, Sat May 16 00:50
      saya ingin berkerja di sana.tak kira jawatan apa-apa.saya harap dapat maklum balas dari pihak tuan.kelulusan saya spm gred 2.
    • mencari kerja  badrul, Mon May 4 08:38
      saya graduasi dalam sosiologi antropoli. sanggup bekerja dalam apa jua bentuk pekerjaan.mencari kerja dikawasan perak, pulau pinang dan juga kedah
    • INGIN MENGISI KEKOSONGAN JAWATAN YANG DI TAWAR  KAREN SIMON, Sun Apr 26 02:27
      SAYA DARI SARAWAK. DAH MENGANGGUR SELAMA 2 TAHUN. SAYA BERHARAP INI PELUANG YANG DAPAT MEMBANTU SAYA UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN.
      • MENCARI PEKERJA YANG RAJIN  Amy, Thu May 6 23:11
        Syarikat kami menawarkan pekerjaan bahagian peladangan dan kilang. Kami juga mencari pekerja lelaki yang rajin untuk jawatan ini. Gaji dlm rm 2000.00 sbulan jika rajin. Sesiapa yang berminat boleh... more
        • Mencari pekerjaan  Herru, Wed Dec 28 02:24
          saya mencari pekerjaan,saya berasal dari jawa indonesia pengalaman saya saya pernah bekerja di kilang 2 tahun di sabah malaysia timur.sebagai tally produksi saya bisa mengoperasikan komputer,terbiasa ... more
    • cari kerja kerani Am di peneng atau kedah  kerani am, Wed Mar 4 01:41
      saya noorehan.ingin mencari jawatan kosong sebagai kerani am di pulau pinang atau di kedah sahaja.harap dapat dimaklumkan segera di email saya...cyber_8903@yahoo.com
      • KERANI  ROSLINA BT MAHAMUD, Thu Aug 12 21:45
        Saya mencari jawatan kerani di negeri kedah .sila emailkn dgn segera.
      • cari kerja kerani sekolah di terengganu  isnayda binti ismail, Tue Feb 2 23:23
        saya ingin mencari kerja am di terengganu sahaja.saya berharap dapat jawatan tersebut.saya seorang yang ingin belajar,walaupun tidak ada pengalaman.tapi sekiranya saya diberi peluang saya akan kerja... more
        • Memohon Kerja Kosong  Anonymous, Tue May 17 08:53
          NOR ERMA NAZLIN BT MAT RAJODIN Ingin mencari jawatan kosong sebagai kerani kerana saya baru sahaja tamat berlajar diploma in healthcare menagement...kalau boleh kawasan Perak atau Terengganu.
        • mencari kerja  Anonymous, Wed Mar 10 21:06
          Saya siti mariani binti rahimi no i/c 840926-03-5314 berumur 26 tahun,saya tiada pengalaman kerja,tapi sekiranya di beri peluang pekerjaan saya akan berkerja dengan tekun dan bersungguh-sungguh.
          • Jawatan Kosong  Anonymous, Mon Aug 2 00:24
            Jawatan Kosong untuk Pegawai Pemasaran Kewangan Basic + Comm + Inc = Avrg 3K - 8K Call Me ; 603 - 4142 9241 / 019 - 2141 362
            • 4 Time  Anonymous, Mon Aug 2 00:28
              Untuk memasarkan pinjaman Koperasi Komisyen Lumayan!!! Hubungi ; 019 - 2141 362
          • mencari kerja  Anonymous, Wed Mar 10 21:13
            Saya siti mariani binti rahimi,ingin mencari kerja dalam bidang perkeranian.saya ingin mencari di Terengganu,Pahang,Kuala Lumpur dan Selangor,Saya tidak mempunyai pengalaman kerja,tapi jika di beri... more
      • Kerani RM1500+ KotaPutri,JB  Gani, Mon Feb 1 23:40
        Call saya 012-7217554 untuk kerja sebagai kerani. Sedikit pengalaman akaun dan komputer diperlukan.
        • PERMOHONAN JAWATAN KERANI  MUHAMMAD ISWADI BI BAHARUDIN, Wed Mar 24 15:57
          Saya MUHAMMAD ISWADI BIN BAHARUDIN. No kad pengenalan: 911209065401. Alamat: Kampung Teris, 28500 Lanchang, Pahang Darul Makmur. NO TEL: 0148367453 ingin memohon jawatan kerani seperti yang pihak... more
        • PERMOHONAN JAWATAN KERANI  MUHAMMAD ISWADI BI BAHARUDIN, Wed Mar 24 15:48
          Saya MUHAMMAD ISWADI BIN BAHARUDIN. No kad pengenalan: 911209065401. Alamat: Kampung Teris, 28500 Lanchang, Pahang Darul Makmur.ingin memohon jawatan kerani seperti yang pihak tuan maklumkan. Saya... more
    • MENCARI KERJA DI JOHOR  anaFarhana, Mon Dec 8 09:10
      SAYA FRESH GRADUATE, DAN MENGHARAPKAN PERTOLONGAN ANDA UNTUK MENCARI PEKERJAAN DALAM BIDANG ACCOUNT ATAU ADMIN DI JOHOR.
    • Pekerjaan yang menjamin  Azuan, Mon Nov 17 18:50
      Salam, saya berumur 23tahun. Saya ingin mencari pekerjaan yang menjamin masa depan dan menjaga kebajikan pekerja. Harap tuan dapat bantu saya.
      • Kerja sambilan atau part time  kerja , Wed Apr 28 04:43
        nak kerja secara part time atau sambilan?sila hubungi saya atau sms cikgu malik 0193260169, untuk makluman ini bukan perniagaan. MLM, Skim cepat kaya atau sebagainya,harap maaf
    • permohonan utk bekerja  ioi corporation sdn bhd, Wed Nov 5 22:59
      diharap pihak tuan/puan dapat mengambil saya sebagai pekerja secepat yang mungkin.
      • Re: permohonan utk bekerja  Anonymous, Fri Jun 5 00:44
        Nama saya Mimie Shamsuddin.Berumur 25thn.Telah Berkahwin dan mempunyai anak seorang.Saya ingin mencari kerja kosong.Pengalaman saya,saya pernah bekerja didalam bangunan IOI Business... more
      • mencari kerja customer servis atau kerani. buat masa sekarang saya sedang berkhidmat dengan vads@telekom, susah hendak ulang-alik dari kulim, jadi ingin sangat berkerja di kulim sahaja....minta jika... more
      • Mencari Pekerja  eyza.mevcareer, Fri Nov 14 03:23
        Kami Agensi Pekerjaan MEV membuka peluang kepada mereka yang sedang mencari kerja. Jawatan yang ditawarkan seperti : Admin, Telesales, Customer Service, Account, Managerial Level, Driver, Despatch... more
        • We are looking for Workers-GENERAL WORKER  Juliana WENG MENG IND. SDN BHD, Thu Nov 12 01:20
          if you are Sabahan or Sarawakian, and looking for a JOB in Penisular Malaysia ( Selangor).... please dont be shy...there's opportunity we are offering you! we are looking for Workers... Do send your... more
        • mencari kerja  Anonymous, Sun Nov 16 19:26
          saya graphic design ingin mencari pekerjaan
    • bagila keje ha  Anonymous, Fri Oct 24 05:10
      nak keje nak keje nak keje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • PENCARI KERJA YANG ADA JAMINAN MASA DEPA!!  NORAINI, Sun Oct 12 20:22
      hai..sy noraini alias,sedang mencari pekerjaan yang ada jaminan masa depan.saya minta sangat pada pihak tuan/puan agar dapat mengemelkan semua maklumat,borang,iklan yang berkaitan dengan jawatan... more
      • mencari eksekutif akaun dan pendabiran  Anonymous, Fri Jun 12 21:40
        kami sebuah syarikat yang terlibat dengan indusri kesihatan dan kecantikan memerlukan eksekutif akaun dan pentabiran dalam kadar yang segera. sebarang pertanyaan sila ajukan kepada 016 - 4405778(wan)
        • Eksekutif Akaun dan Pentadbiran di perlukan segera  Manje D Beauty Marketing, Fri Jun 12 21:44
          Kami sebuah syarikat yang terlibat dengan industri kesihatan dan kecantikan memerlukan eksekutif akaun dan pentadbiran dalam kadar yang seger bertempat di Kuala Terengganu.Kelayakan minimum memiliki... more
    • mencari pekerjaan  yana, Wed Oct 8 00:48
      macam mana nak dptkan maklumat lebih lanjut tentang jawatan kosong tersebut
      • mencari.  mollyting, Sun Nov 30 19:01
        saya seorang suri rumah.ingin mencari kerja di rumah.
        • mencari kerja  molly anthony, Sun Nov 30 19:10
          selamat pagi.saya molly anthony dari yong peng .johor.dan saya adalah seorang suri rumah.saya ingin mencari pekerjaan yang sesuai dengan saya.iaitu kerja di rumah atau pun pekerjaan selepas waktu... more
          • Sahabat Sekalian, Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih???? Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan. Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah... more
    • kerja kosong  linda, Thu Sep 25 23:16
      saya nak tanya kerja kosong di daerah johor bahru...
    • jabatan pertanian  Anonymous, Wed Sep 3 22:50
      bagaimana memohon jawatan kekosongan jawatan di jabatan pertanian ( negeri sabah)
      • Nak cari kerja  NieSuin, Sat Mar 7 03:49
        saya nak memohon jawatan di jabatan pertanian dalam bidang perkeranian sekiranya ada kekosongan jawatan tetapi biarlah di kawasan sabah(ranau). saya memang berminat dalam bidang perkeranian ini dan... more
        • Sahabat Sekalian, Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih???? Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan. Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah... more
          • seeking job  fast_advertise@yahoo.com , Mon Nov 2 01:50
            hai miss / mr. saya,Hairul Azhar ingin mencari peluang pekerjaan dari pelbagai bidang.Diharap..pihak tuan dapat membantu. saya amat berminat dengan senarai sektor yang tuan ada. Sekain terima kasih.. ... more
          • saya berminat dan ingin menambahkan pendapatan saya.kerani sepenuh masa dan sambilan diperlukan Mon Jun 8, 2009 11:41 121.121.159.116 Sahabat Sekalian, Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang... more
            • kerani sambilan  norbayah bt mohd anin , Wed May 5 02:23
              hai masih ade kekosongan jawatan kerani sambilan? saya berminat. terimakasih, -nor-
            • kerani sambilan  norbayah bt mohd anin , Wed May 5 02:22
              hai masih ade kekosongan jawatan kerani sambilan?
      • vacancy  shanti, Sun Dec 21 04:35
        please forward if any vacancy in your department. Thank you.
    • Apply Kerja d AmAssurance  Melissa, Wed Aug 20 01:24
      I want to work at Am Assurance bhd.
      • Re: Apply Kerja d AmAssurance  Anonymous, Thu Jul 16 22:02
        saya berumur 21thun.saya sedang mencari perkerjaan dalam sektor insurans kerana saya mempunyai pengalaman dalam sektor insurans.sya harap pihak tuan/puan dapat memberi saya perkerjaan.sekian terima... more
      • Re: Apply Kerja d AmAssurance  Anonymous, Tue Jan 6 02:19
        please do contact mrs nurul 0173456890, Manager Ambank Group Amassurance Bhd
        • kerja kosong  kerja kosong, Thu Jul 16 21:58
          sya berumur21tahun ingin mencari perkejaan di sektor insurans kalau boleh di AmAssurance kerana saya ada pengalaman dalam bidang insurans,saya harap pihak tuan/puan pertimbangkan permintaan... more
      • jawatan kosong?  Chia Mun Loong, Sat Aug 23 22:59
        adaka syarikat tuan/puan masih mermelukan pekerja?..
        • cari kerja shipping  sue adriana, Tue May 12 02:15
          saya bernama sue ingin mencari perkerjaan di dalam bidang shipping.sekiranya tuan puan mengetahui di mana jua ada kekosongan sila hubungi saya di email: sue_adriana@yahoo.com. atau di talian... more
        • cari kerja shipping  sue, Tue May 12 02:13
          saya bernama sue ingin mencari perkerjaan di dalam bidang shipping.sekiranya tuan puan mengetahui di mana jua ada kekosongan sila hubungi saya di email: sue_adriana@yahoo.com. saya sudah mempunyai... more
          • mencari pekerja  MASTIKA/SAFAWI, Sat Feb 12 22:01
            saya ingin mencari pekerja yg arif mengenai shipping. msg @ call saya jika masih mencari pekerjaan. 0178849200 @ 0172046146
    • Jawatan kosong (nm)  liyariss, Sat Jun 14 21:26
    • MALAYSIA NATIONAL INSURANS BERHAD (nm)  fairuz bt omar, Fri May 30 00:47
    • jawatan kosong psikologi  KEKOSONGAN PSIKOLOGI, Tue Apr 22 23:57
      saya hendak memohon sebarabg jawatan yang berkaitan dengan kaunselor & psikologi.
      • pencarian kerja  Anonymous, Mon Apr 19 06:25
        Slamat sejahtera, saya pelajar tahun akhir bicang psikologi UKM. Saya tengah mencari pekerjaan dalam bidang psikologi. sekiranya tuan/puan mempunyai sebarang jawatan yang berkaitan dengan bidang saya ... more
      • memohon sebarang kerja  ZAHARI, Sun May 10 03:05
        saya pemegang diploma kejuruteraan mekanikal. sekarang bekerja sebagai kerani surat permohonan.. saya sedia bekerja di pelbagai sektor. emailkan kepada saya jika mahukan seorang yang serbatahu... more
        • Engineering diperlukan  Anonymous, Mon Mar 29 22:23
          Syarikat kami memerlukan pekerja yang berpengalaman dalam bidang engineering electrical dan engineering mechanical. Tahu membuat wiring dan tahu membaiki akon. Sekiranya berminat boleh email kepada... more
        • mencari pekerja  Anonymous, Mon Mar 29 22:22
          Syarikat kami memerlukan pekerja yang berpengalaman dalam bidang engineering electrical dan engineering mechanical. Tahu membuat wiring dan tahu membaiki akon. Sekiranya berminat boleh email kepada... more
        • Engineering diperlukan  Anonymous, Mon Mar 29 22:21
          Syarikat kami memerlukan pekerja yang berpengalaman dalam bidang engineering electrical dan engineering mechanical. Tahu membuat wiring dan tahu membaiki akon. Sekiranya En.Zahari berminat boleh... more
    • cari kerja di sabah  hisa, Sat Apr 5 10:14
      macam mana saya nak mohon jawatan sesuai dengan kelulusan dalam dip.pengurusan teknologi(perkaunan).dapat mohon kerani,guru tadika boleh jadi tak? tak mahu pilih jobs dah ni.
      • mauuu kerjaaaaa  zda, Fri Jun 4 12:30
        I'm a fresh graduate from unisel taking diploma in library sciences.I'm looking for any job related to my background study which is more to library sciences ,information sytem,managing record dan... more
      • adakah perlu membayar sijil  shaheeranur, Sat Feb 6 01:54
        saya nak tanya,sekirtanya saya mengikuti mana mana kursus yg dianjurkan atau ditaja oleh jpsm,adakah saya perlu membayar sebarang pembayaran atau yuran...dan adakah perlu juga saya untuk membayar... more
      • Re: cari kerja di sabah  Anonymous, Fri Jan 15 21:30
        asalamkum...saya zan.sangat perlukan kerja untuk persekolahan adik-adik saya.saya ada pengalaman dalam membantu saintis membuat researcher di lembah danum.sekarang saya tamat kontrek.
        • permohonan kerja di bahagian perkeranian  SITI KHAIRUNNISA AHMAD, Sat Jun 12 08:32
          Saya SITI KHAIRUNNISA AHMAD ingin mencari kerja di bahagiaan perkeranian atau mana-mana jawatan kosong yang terdapat di mana-mana jabatan yang menawarkan jawatan kosong yang sesuai dengan... more
      • mencari pekerjaan perkeranian  may, Thu Dec 31 02:47
        assalamualaikum.. kepada sesiapa yang berminat untuk ambil saya bekerja disyarikat sebagai kerani am atau yang berkaitan dengannya sila hubungi saya di no. 0198020339
    • mencari kerja  AFFAIZA ZUZAINA MUHAMAD, Thu Jan 10 23:01
      saya ingin mengisi kekosongan jawatan perkeranian dikawasan penang atau kulim. apakah yang perlu asaya lakukan untuk memohon jawatan berkenaan??
      • jawatan kosong  rafidi, Fri Jun 5 02:14
        Jawatan kosong untuk dipenuhi segera; 1. Kerani di kawasan industri prai 2. Operator pengeluaran wanita
        • memohon kerja  zureda zulkifly, Fri Jul 15 11:43
          hi...sye seperti nme di atas ingin memohon untuk operator pengeluaran wanita di melaka sahaja tetapi susah untuk mencarinya...jika ada peluang,amat dialu2kan....
        • apply kerani di prai  Anonymous, Tue Jun 16 23:02
          saya ingin memohon jawatan kerani di kaw industri prai. sila hubungi saya.
          • vacancy for clerk / Diperlukan Kerani .  Anonymous, Tue Dec 13 07:35
            Diperlukan segera Kerani/ Clerk .. untuk Syarikat Kontraktor..Civil/mechanical/Electrical. berkerja mengendalikan kerja2 office paper work claim, Quotation, Invoice atau tender dll sila emailkan CV... more
          • i want to be a clerck  Nisha, Wed Aug 26 08:47
            i want clerck post.Im a hardworking person and wil improve myself to become more better than others.
    • DIPL.PENGURUSAN PERNIAGAAN  SITI NOOR AMIRA BINTI MOHAMED, Mon Oct 22 08:43
      1. DIMANAKAH LOKASI UNTUK JAWATAN PERKERANIAN MALAYSIA NATIONAL INSURANCE BERHAD NNS MARKETING? 2. BERAPAKAH GAJI UNTUK PEKERJAAN ITU? 3. CAMANAKAH CARA UNTUK SAYA MEMOHON JAWATAN INI?
      • vacancy  marsita, Sun May 11 21:27
        tlg reply kekosongan jawatan
    • cari kerja kawasan langkawi  Anonymous, Thu Aug 30 09:59
      saya ingin cari kerja kosong yang mempunyai asrama terutama dalam kawasan langkawi...saya tak kisah dalam industri hotel ataupun ofis...
      • mencari kerja hotel di langkawi  Anonymous, Wed Feb 4 22:09
        saya seorang yang baeu berumah tangga,di sebabkan kemelut ekonomi melanda,saya menjadi salah seorang mangsa ekonomi.saya ingin mencari pekerjaan di bidang perhotelan di langkawi.
      • saya nak cari keja hotel di langkawi (nm)  mohd shahril, Sat Jun 21 01:33
        • kerja di langkawi  Anonymous, Mon Oct 13 06:57
          akum, saya ingin mencari pekerjaan di langkawi dalam bidang perhotelan.. saya mempunyai pengalaman berkerja di starbucks coffee malaysia,secret reciper malaysia sebagai barista/bartender serta celcom ... more
      • SLOW!  Anonymous, Tue Sep 4 04:56
        As per today, there is not new intake & recruitment for the courses.. The "new line-up" are seems to be very slow in terms of making decision and doing their jobs! Action is speaks better!
        • Re: SLOW!  Peg Perhubungan Maya, Mon Sep 10 22:29
          Terima kasih diatas pertanyaan . Untuk makluman, beberapa kursus JPSM telah pun bermula sejak bulan Julai dan ada beberapa kursus telah pun selesai dilaksanakan. Sukacita sekiranya pihak yang... more
          • mencari perkerjaan  Anonymous, Mon May 26 02:24
            sy br abs blje dlm krusus sijil landskap dan nurseri..sy ingin mencari perkerjaan dalam bidang kerani tapak,atau pun berkaitan dengan landskap. _fara_
    • memohon jawatan  SITI NUR MAZNI BINTI ZAKARIA, Sat May 12 13:32
      saya ingin memohon jawatan ini bagi syarikat-syarikat yang berada di negeri kelantan/terengganu ataupun mempunyai cawangan di negeri kelantan/terengganu. diharapkan permohonan saya dapat... more
      • Re: memohon jawatan  ROSDALILA BINTI JUSOH, Thu May 21 02:02
        saya ingin memohon jawatan ini bagi syarikat-syarikat yang berada di negeri terengganu. diharapkan permohonan saya dapat dipertimbangkan dengan sebaik mungkin. berikut adalah resume saya
    • jawatan kosong perkeranian  Anonymous, Thu Aug 24 23:49
      Assalamualaikum..saya ingin mengetahui bagaimanakah caranya utk memohon jawatan sebagai kerani (utk sabah sahaja)
      • PERTANYAAN  INTAN, Sun Nov 11 22:15
        ASSALAMMUALAIKUM........... SAYA INTAN NURHAYATI DARI PENANG.SY BARU GRADUTE.SY NAK TAHU BAGAIMANA CARA UNTUK MEMOHON JAWATAN KOSONG PERKERANIAN DI PENANG
        • jawatan kosang  rafidi, Fri Jun 5 02:33
          Syarikat kami ada jawatan kosong 'kerani HR' di kilang seberang prai penang. Urgent!!
      • mencari kerja kosong  normaizura binti rushdi, Thu Nov 1 04:07
        Bagaimana caranya untuk saya memohon jawatan di takaful nasional berhad...
        • Re: mencari kerja kosong  Elizabeth s, Wed Apr 7 13:45
          saya ingin mencari kerja sbg guru tadika d bhgn kk sabah.0178305768
        • Re: mencari kerja kosong  beth, Wed Apr 7 13:38
          mencari kerja kosong sbg guru tadika d bhgn kk sabah.
        • mencari kerja kerajaan/swasta  ali, Tue Mar 23 03:34
          ada tak jawatan kosong arkitek landskap/perekabentuk landskap/ kerja2 pengurus nurseri ke/ pelukis pelan ke
        • MENCARI KERJA  Ronny Saimon, Wed Nov 25 00:21
          sy nak cari kerja di taman2 sabah,kalau boleh di kolam air panas poring
        • takaful nasional berhad penang  cari kerja, Tue Nov 4 02:44
          Bagaimana caranya untuk saya memohon jawatan di takaful nasional berhad penang malaysia.....
      • Jawatan Kosong Perkeranian  Peg. Perhubungan maya, Tue Aug 29 20:40
        Hi...dan terima kasih dengan pertanyaan anda. Setiap permohonan kerani di dalam kerajaan boleh dikemukakan kepada Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri dengan menggunakan borang yang disediakan oleh... more
        • Sedang mencari practical  Chester, Sat May 9 00:15
          mengiginkan perkerjaan tetap
        • Re: Jawatan Kosong Perkeranian  Anonymous, Mon Dec 29 20:24
          ambillah saya bekerja kerana saya nak bekerja dan saya cepat belajar.
          • kerja kerani  Fairy Laurence, Sun Feb 22 21:39
            saya yang bernama di atas ingin memohon kerja bahagian kerani, kalau boleh bahagian kota kinabalu, kerana saya sudah ada keluarga.saya boleh di hubungi 088435468 / 0168413071 beralamat : Taman... more
        • ingin mencari kerja lepasan stpm  Khairunnisa Najlaa, Fri Jun 27 23:01
          saya Khairunnisa Najlaa bt Kamal ingin memohon pekerjaan sebagai kerani di mana- mana syarikat yang memerlukan pekerja dan masih jawatan kosong
          • jawatan kosong  rafidi, Fri Jun 5 02:12
            Syarikat kami mempunyai kekeosongan jawatan 1. Kerani 2. operator pengeluaran wanita
            • Re: jawatan kosong  Anonymous, Tue Dec 22 22:39
              KERANI
            • hai...  Anonymous, Sun Oct 18 23:52
              hai... sy berminat untuk mencari kerja. blh sy tahu bagaimana hendak apply. contoh seperti jawatan kerani dan apakah status jawatan..tq
              • Jawatan kosong - Bangi  Mona, Tue Oct 20 01:43
                PEKERJA DIPERLUKAN Gaji asas + OT Tempat tinggal disediakan Pengalamam/ kemahiran tidak diperlukan Sebarang pertanyaan, bolehlah menelefon Pn Mona di talian 012-382 1360 atau datang terus... more
                • Nak tanya  cari kerja, Wed Oct 21 02:43
                  Full time ke part time?
            • Mencari kerja  Siti Norhamidah bte Tujana, Tue Aug 25 20:46
              saya fresh graduate dalm bidang insurance.saya ingin mencari kerja dalam bidang ini..harap dapat membantu
        • memohon jawatan  SITI NUR MAZNI BINTI ZAKARIA, Sat May 12 13:34
          saya ingin memohon jawatan ini bagi syarikat-syarikat yang berada di negeri kelantan/terengganu ataupun mempunyai cawangan di negeri kelantan/terengganu. diharapkan permohonan saya dapat... more
          • pfsmml  ezex, Fri Jan 29 04:19
            salam,sekarang dh x bergiat dalam pfs?
          • Mencari Kerja  Zafida Binti Md Jad, Sun Jun 8 22:33
            Saya ingin memohon kerja kosong sebagai kerani disyarikat-syarikat yang berada di negeri kedah/perlis ataupun mempunyai cawangan di negeri kedah/perlis. diharapkan permohonan saya dapat... more
            • hi  Anonymous, Thu Jun 2 02:49
              dah keje ke
          • Re: memohon jawatan  Peg Perhubungan Maya, Tue Jun 26 23:36
            Siti, Terima kasih kerana berminat memohon sebarang jawatan yang kosong tetapi Siti perlu tahu bahawa Siti perlu menghantar surat permohonan itu ke Suruhan Jaya Perkhidmatan Awam Malaysia untuk... more
            • cari kerja la ba....  vie, Tue Mar 3 05:13
              saya dari ranau,nak cari kerja di sekitar sabah...kalau bleh saya nak kerja di jabatan taman taman sabah,ranau, pihak berkenaan tolonglah takkan nak tengok anak-anak sabah menganggur...???
            • need to work immediately...  deb, Fri Aug 29 09:33
              i rely need a job or any course tat would giv me to spend time...or much better if i could have a goverment job..how can i aply job tat i can get it..since i've aply a lot of job..
  • Click here to receive daily updates
    Sabah, Malaysia