UMNO PETUALANG BANGSA
atuk mboyan
Salam Sejahtera semua ..... apa kabar nya...???
Tue Jul 31, 2018 2:20pm
180.241.211.2

.....maseh kah kalian ingat djaman reformasi....wow....akhrnya berjaya juga dUMNO di tumbangkan......jika dulu mahathir menjadi musuh ....sekarang najib pula yang berselimut dengan najis 1MDB.....!!!

Tidak keterlaluan jika di katakan ..... retak mencari belah telah hancur berkecai sekarang...itulah KENYATAAN. Apakah sudah sedarr sekarang di manakah kesilapan kita semua....atau maseh mahu menegakkan benang basah.....bila mana kemungkaran telah terserlah di mata dunia.....ayuh pada yang silap dan salah....berbalik lah kita semua dan membina kembali keyakinan diri dengan KEBAIKAN dan tinggalkan KEMUNGKARAN......dalam liang lahat nanti berkin...Pink Diamond....Rolex tidak ada nilai nya.

Semuga kita semua di beri kesempatan untuk berubah kearah yang di anjurkan oleh agama kita ..... Islam yang berseh dan indah. Amiieen.

  • As salam... Tahniahmamamia, Sun Oct 21 7:23pm
   Selepas lebihkurang 20 tahun...Akhirnya kita berjaya...& DSAI kini kembali ke Parlimen. bakal menerajui kepimpinan Negara. InsyaAllah... Mísia Baru.. yg lebih Adil, Amanah & Bersatu.
  • Amin. Masih ingat ya atok.
   • Alhamdulillah semua teman2 reformasi.....since 1998.atuk mboyan, Fri Nov 30 11:15pm
    ...begitulah cepat nya waktu berlalu...mungkin laman ini telah pun di lupakan ... dengan kepantasan teknologi kini.....namun kenangan mengusik jiwa juga. Maseh ingat lagi Bro... more
    • AameenAnonymous, Thu Dec 6 1:38am
     Aameen ya Rabb. Salam R4MC ... Mamamia
 • Click here to receive daily updates
  Forum Gerak Reformasi, sejak 1998