Lease this WebApp and get rid of the ads.
STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE
S ..... III ....
Thu Mar 26, 2009 05:53
94.255.197.146 (XFF: 192.168.10.63)

4. ЧЕТВЪРТО ВЪЗРАЖЕНИЕ – ПРОТЕСТ е срещу Съдиите от Окръжен Съд – Монтана, който изпращат нареждане за изпълнение на некомпетентния Берковски Районен Съд, който ми дава нареждане да съм заплатил сумата от 15 лева. ДРУГАРИ ГРАЖДАНИ СЪДИИ НА БЪЛГАРИЯ – ДЕЛАТА ПО ДИСКРИМИНАЦИЯ СА ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯТ СЪД И АКО НЕ ГО ЗНАЕТЕ ТОВА, ТО ТРЯБВА ДА СЕДНЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ КАКВО ПИШЕ В ЗАКОННИКА НА БЪЛГАРИЯ. Ако не знаете да четете, То трябва да се върнете в първо отделение и да започнете да се учите да четете!

Уважаеми Български Държавници, разбирате ли какво Ви дадох за отговор или не го разбирате ? Ако, Окръжният Съд – Монтана е особено пристрастен и защитава престъпленията на своите колеги от Окръжен Съд – Враца, както и обвинението ми срещу Върховния Съд София, който не си гледат задълженията да служат на ЗАКОНА И ПРАВОТО в защита на личните интереси на гражданите, КАКАЪВТО СЪМ АЗ ДА СИ ТЪРСЯ ПРАВОТО НА НАСЛЕДСТВО, а тези престъпници да ми отнемат това суверенно право дадено ми от Конституцията на България – ТОВА НЕ Е БЪЛГАРСКИ СЪД – ТОВА Е ПРЪСТЪПНА СГАН ОТ БИВШИ ЮДО-ПАРТИИНИ НОМЕНКЛАТУЧИЦИ, КОЙТО СТИСКАТ ГЪРЛОТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД – Мен Дискримнират !

Окръжния Съд – Монтана извършва престъпление с действията си с което показва, че Те са съучастници в ТОЗИ ДИСКРИМНАЦИОНЕН ПРОЦЕС, който се създава от Врачанската политическа мафия, поради факта, че Аз съм – ПОЛИТИЧЕСКА ЛИЧНОСТ ОБЯВИЛА СЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ПРЕСТЪПНИЯ РАЗВИТ СОЦИАЛИЗМЪМ срещу ограбването на Българският народ от една тогавашна партийна номенклатура.

Или си вършете работата по закон или се махайте. Изпитвам жалост сега, за да не Ви се подигравам повече, както обикновено правя в такива случай !
Известявам Ви, че пускам хартиено копие към Вас – ОС-Монтана, съпровод на електрона поща до всички инстнации включително и ОС-Враца, който е длъжен да Ви информира !

Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ


http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman
26 март 2009 - Höstvägen 22 F, 35237 Växjö –SVERIGE

  • До ОкръжеSTEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE, Thu Mar 26 05:50
    До Окръжен Съд – Монтана Копия –... more
    • S ..... III .... — STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE, Thu Mar 26 05:53
Click here to receive daily updates