Lease this WebApp and get rid of the ads.
STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV
Граждани
Mon Mar 22, 2010 12:23
83.233.197.225

Гражданино МВР - министър Цветан Цветанов, spvo@mvr.bg ,

до сега съм Ви пуснал ДВЕ ОТВОРЕНИ ПОСЛАНИЯ в Интернет дискусиите и едно ТАЙНО ПОСЛАНИЕ С ПО-СПЕЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за вашите тайни и явни служители от МВР и Прокуратура относно мистичния ИНФАРКТ на моят племеник Любомир Георгиев Ценов.

КАКВА РАБОТА ВЪРШИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС НЯМАМ ОТГОВОР ОТ ВАС !

Сеща ще направя отново отворено писмо до Вас и Българските читатели, за да съобщя, каква информация се върти из Враца и и пристигна при мен в Кралство Швеция по Интернет в деня на погребението на моят племеник, което е станало днес 22 март 2010 година.

Във Враца има разпространители на информация, че моят племеник се е САМО-УБИЛ или САМО-УБИЛИ ГО, както става при държавните престъления в случая със секретаря на Ахмед Доган, който случай се прикри от тогавашните управници, но Вие сега ще го разглеждате от друг ъгъл.

Разпостранява се слухът, че револверът или пистолетът, СЪС КОЙТО СЕ Е САМО-УБИЛ ИЛИ САМО-УБИЛИ ГО, е същият, който той е дал или купил по мое сведение на неговия баща Георги Любенов Ценов, но племеникът ми не му потвърди лиценза и си го прибра до колкото зная.

ЕТО С ТОВА ОРЪЖИЕ ТОЙ СЕ Е БИЛ "САМО-УБИЛ" ИЛИ "САМО-УБИЛИ ГО" .... ?!
ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ОТ НЯКОЙ И Е ДАДЕНА НА МОЯТА МАЙКА, Е ЧЕ ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ Е ПОЛУЧИЛ ИНФАРКТ В ОФИСА СИ !

Сега идва друга информация за "САМО-УБИИСТВО" или "САМО-УБИЛИ ГО" !
Моят племеник не е имал никога намерение да прави подобен жест по никъкав повод !
Следващата разпространена информация, е че той бил дължал пари 300 000 на някой си и поради това е направи тази грешна стъпка.

ТОВА СЪЩО Е ПРЕСТЪПНО РАЗПРОСТРАНЕНА ВЕРСИЯ ВСРЕД ОБЩЕСТВОТО, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ ИСТИНАТА ПО УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕНИК.

Моят племеник Любомир Георгиев Ценов, търгува с Китайската Народна Република и внася хладилна техника, като всички сметки са точни, към Китай и от Китай, но в този момент търговията е спряна поради икономическия застой.

Моят племеник снабдява различните търговски магазини в България С ТАЗИ ТЕХНИКА и той не може да бъде длъжник, а длъжници могат да бъдат тези фирми, който отказват да предадът парите от стоката, която той е раздал, пак поради финансовите затруднения.

Ето, защо и това е причината да бъде убит и историята да се прикрива от съпругата му, която се обажда на моята майка в сряда вечерта, за да съобщи - ЧЕ ЛЮБО И ДРУГИ ПЪТИ СЕ Е КРИЕЛ, което не е истина.

Тази жена е основата на престъплението, за да получи имотът, който Любомир е изградил.

НА ТАЗИ БАЗА ТРЯБВА ДА СЕ ТЪСИ, КОЙ Е ПОЛУЧИЛ ОРЪЖИЕТО НА БАЩА МУ, АКО ТАКА СЕ КАЗВА В СПЕЦИАЛНО ИЗПУСНАТАТА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕНИК !

Моят племеник държи оръжието си в касата в дома си в квартал "Полигона" и няма никой друг възможност да влезне там, освен неговата съпруга и нейн

  • PRODALJAVA-ГражданSTEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV, Mon Mar 22 12:25
   Гражданино МВР - министър Цветан... more
   • PRODALJAVA-3STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV, Mon Mar 22 12:27
    Гражданино МВР - министър Цветан... more
 • Click here to receive daily updates