STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV
PRODALJAVA-Граждан
Mon Mar 22, 2010 12:25
83.233.197.225

Гражданино МВР - министър Цветан Цветанов, spvo@mvr.bg ,
-
PRODALJAVA
-

НА ТАЗИ БАЗА ТРЯБВА ДА СЕ ТЪСИ, КОЙ Е ПОЛУЧИЛ ОРЪЖИЕТО НА БАЩА МУ, АКО ТАКА СЕ КАЗВА В СПЕЦИАЛНО ИЗПУСНАТАТА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕНИК !

Моят племеник държи оръжието си в касата в дома си в квартал "Полигона" и няма никой друг възможност да влезне там, освен неговата съпруга и нейните родители.
Моята сестра е в Гърция, майка ми е във Враца и отдавна е ходила там в този дом поради гнусното поведени на съпругата Марина. Аз съм в Швеция и от три години не съм стъпвал там, защото тази жена ми е противна с поведението си, да не дава сина си да го видим и да му се порадваме.

КОЙ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ТОВА ОРЪЖИЕ ОТ КАСАТА, КАТО МОЯТ ПЛЕМЕНИК ПО ПРИНЦИП НОСИ ДРУГИ ПИСТОЛЕТИ ?

Следващата информация е разпространента за обща консумаация, че бащата се разхождал във Враца, а би трябвало да бъде в София.

Моята майка ми съобщи в четвъртък, че бащата Георги Любенов Ценов е бил информиран да иде в София и да прибере тялото му.

Изглежда някой прибързани действия на някой полицейски служители, прокурори, доктори са били объркани и вероятно е направена една друга аутопсия, на която трябва да се разсъждава на няколко нива от гледище на международното търговско сътрудничество с Китайската Народна Република.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА УБИИСТВО ДА Е НАСОЧЕНО СРЕЩУ ТЪРГОВСКИЯ ОБМЕН С КИТАЙ И ЖЕРТВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ МОЯТ ПЛЕМЕНИК ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ ?

Говорим вече за УБИИСТВО, гражданино министър на МВР - Цветан Цветанов.
Ако се проверят какви заеми е вземал от банките моят племеник Любомир Георгиев Ценов, ще се види, че той не е длъжник на банки, а на отделни индивиди не може да бъде длъжник, защото той знае какво прави !

Аз съм обуснил, че работа с други кучета не трабва да се прави.

Насочил съм ви към хората който са работили с него, да се разпитат и в момента да не се дава никъква възможност на съпругата му Марина да влиза в офиса, защото Тя е престъпничка.

В интерес на разследването моята сестра майктата на Любомир е оставила една сума за закупуване на апартамент в София, за да бъде в близост със сина си, за да няма конфликт със съпругата му.

Вече навлизаме в едно криминално и едно между държано политическо престъпление осъществено срещу моят племеник Любомир Георгиев Ценов.
--
ТРЯБВА ЛИ ДА ОБЯСНЯВАМ КАК ДЪРЖВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НАМИРАТ ИЗВЪРШИТЕЛИ ЗА ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЯТА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ. ВЕЧЕ НАПИСАХ, ЧЕ ТОВА МОГАТ ДА БЪДАТ УЧЕСТНИЦИ ОТ ВРАЧАНСКОТО МВР, ПОКУРАТУРА, СЪД ЗА ДА НАМЕРЯТ НЯКОЙ УБИЕЦ, КАКТО ВЕЧЕ ДАДОХ ПРИМЕРИ ....
--
Това писмо го пускам в обръщение, защото Българските медии прикриват едно убииство, което е направено срещу моят племеник Любомир Георгиев Ценов.
Възможно ли е, Това да е заплаха срещу мен гражданино министръ на МВР - Цветан Цветанов, защото Аз се възl

 • Граждани STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV, Mon Mar 22 12:23
  Гражданино МВР - министър Цветан... more
  • PRODALJAVA-Граждан — STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV, Mon Mar 22 12:25
   • PRODALJAVA-3STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV, Mon Mar 22 12:27
    Гражданино МВР - министър Цветан... more
Click here to receive daily updates