Lease this WebApp and get rid of the ads.
СТЕФАН Д
SV: FW: WMOC 2011-25.01.2011-СТЕФ
Tue Jan 25, 2011 12:11
178.30.129.176

SV: FW: WMOC 2011-25.01.2011-СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ

ДРАГИ ПРЕДСТАВАИТЕЛЮ НА БФО , К. КОЙНОВ Bgof@mail.prosoft.bg ,

Благодаря за отговорът и ще споделя, че другарят Тодор Стратиев също ми изпрати една информация с едно цветно копие от това световно първенство в братска Унгария. Подобна реклама намерих и в моят клуб Векшьо, но нали не зная американски език реших да споделя мисли с Вас и Българските спорнтисти какво мислят по изминалите Световни първенсва по Ориентиране, защото нямаме контакти, а и пресата вестник и ваш вестник дето го пускате периодически като реклама няма за тази категория хора информация. Може би се лъжа, но нека бъда извинен.

Та мисълта ми беше, така по заобиколен начин да Ви попитам Вса БФО дали правите нещо за ветераните или да Ви сръчкам да се мисли и за нас и вас ...

Оказа се, че другарят спортист Тодар Стратиев сподели с мен, че Вие сте организирали миналата година автобус до Швейцария и Аз така изумях, че не съм получил тази информация дори само от този факт да не пускам подобни послания да питам какво правите ВИЕ - БФО за нас - ветераните.

Оказа се, че правите и моля за извинение обществено, но от друга страна не се извинявам, защото МЪЛВАТА НА КЛЕВЕТАТА ОТ ДОН БАЗИЛИО ПО ОПЕРАТА ... е достигнала до мен много късно иначе щях и Аз да се кандидатирам за пътуване до Швейцарско, че дано преживея един спомен с колегите си нещо, за което можем да беседваме.

Твоят отговор е хубав и не лош, защото аз както писах и на другарят Тодор Стратиев, е ча Аз не ГИЛАМ / ШВЕДСКА ДУМА НАУЧЕНА В ЗАТВОРА КАТО ЖАРГОН / американският език, а и унгарците дето са си направили страница и има български език не са предоставили малко повече нужна информация от общ характер за пребиваването в братска Унгария по време на състезанията.

Някога ходихме на НАБИВАК, и кой как си може пак може да набива в палатка, но нека да имаме информация дали унгарците предлагат друг пакет от условия за световното ветеранско състезание освен луксове за много пари.

Твоято отговор както казвам е добър и не добър, защото тази ниформация с гол американски език е без подплънка. Та да попитате унгарците, защото на Вас ще ви отговорят понеже сте държава или представители на организация, а на мен няма да ми отговорят на руски език, ако ги попитам, защото и те са станали американци и пазят американското посолство САЩ съ големи заграждание, за да няма народна обичт близо до тях ...

Интересно е дали унгарците ще махнат паметника на СССР, който е в парка срещу САЩ посолство и е с позлатена петолъчка, защото може да дразни освободителите САЩ ....., както маймуните в България желаят да махнат "Паметника на Съветската армия"

Това е малко политика между спорта, което не се харесва на предните и нови спортисти !

ВСЕ ПАК ДА ПОПИТАМ ОСВЕН ИНФОРМАЦИЯТА, ЧЕ СЪСТЕЗАНИЕТО СТРУВА 150 ЕВРО, КАКТО СИ МЕ ИНФОРМИРАЛИ, КОЙТО ТРЯБВА Д

 • R - ADRESI - BFOSTEFAN D-R D TCHOLAKOV - SVERGIE, Sun Jan 23 13:26
  Уважаеми предвнставители на БФ... more
  • R-BFO-14.08.2012STEFAN D-R D TCHOLAKOV - SVERGIE, Tue Aug 14 11:21
   Стефан д-р Д Чолаков - Някогашен... more
  • ПРОМЕНИ - 08.04.20СТЕФАН Д, Sun Apr 8 10:02
   АДРЕСИ . - - bgof@mail.prosoft.bg , admin_varshetz@mail.bg , bacho_kiro2@abv.bg , bobby_pankov@dir.bg , co_krakra@abv.bg , compas_bgradnevo@yahoo.com ,... more
  • SV: FW: WMOC 2011-25.01.2011-СТЕФ — СТЕФАН Д, Tue Jan 25 12:11
Click here to receive daily updates